Субота, 20.04.2024, 00:27
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Червень » 15 » 04 - 08.04.2022 Тиждень здоров'я
10:22
04 - 08.04.2022 Тиждень здоров'я

Здоров'я школярів багато в чому залежить від їхніх теоретичних знань і практичних навичок, які сприяють збереженню здоров'я. На даний момент школа відіграє велику роль у розвитку здоров'я дитини, її ставлення до свого здоров'я, реальних дій і вчинків, які створюють умови для набуття здорового способу життя.

Із 4 по 8 квітня в нашому закладі пройшов тиждень Здоров’я  «Зроби свій вибір на користь здоров'я». Тиждень Здоров'я допомагає  учням осягнути глибину проблеми, усвідомити, що воно включає різні компоненти, виявити першопричини його порушення, набути знань та вмінь, які сприятимуть збереженню фізичного, соціального й психічного здоров'я.

Заходи, які проводяться впродовж тижня формують в учнів прагнення до постійного покращення свого способу життя та виховують свідоме ставлення до свого здоров'я.

Протягом тижня щоранку на дітей чекала онлайн зустріч з Лукінським С. О. на фізкультхвилинці «У здоровому тілі - здоровий дух», на якій діти охоче повторювали рухи, багато цікавої інформації можна отримати, відвідавши блог нашої шкільної бібліотекарки Граєвської Л.Я. за посиланням https://bibliokruiz.blogspot.com

        У 2-І класі Підгородецька Н.Ю. провела вікторину "Подорож по країні здоров'я ", мета якої  закріпити уявлення дітей про те, що найбільше багатство людини- здоров'я.  Діти усвідомленно відповідали на запитання "Медичної вікторини", приймали участь у конкурсах: "Відгадай загадку", "Найкращий знавець прислів'їв про здоров'я ", "Показуха", "Зелена аптека". З великим задоволенням виконували вивчені фізкультхвилинки. Класний курівник 5-А Семенюк Н. О. провела для своїх учнів тренінг «Їжа та здоров'я». Розношенська О. П. провела для учнів 5-Б класу психологічну вітальню «Повертаємося до навчання». Для учнів 9-В класу Нагайчук-Замковенко М. Я. підготувала та провела не лише теоретичний урок, а й разом з дітьми зробили моніторинг фізичної форми, виконавши практичну роботу «Самооцінка рівня фізичного здоров’я». Крещук Т. П. провела лекцію «Шкідливим звичкам скажемо – НІ!» для учнів 9-Б класу. Учні 3-І класу також активно долучились до Тижня здоров’я  "Зроби свій вибір на користь здоров'я". 6 квітня в онлайн-класі була проведена відверта мотиваційна розмова  "Ми за здоровий спосіб життя". Метою якої було актуалізувати знання учнів про значення здоров’я для навчання, праці, про шляхи його збереження і укріплення; допомогти дітям замислитись про своє здоров’я, про необхідність бережливого і відповідального ставлення до власного здоров’я; сприяти формуванню навичок здорового способу життя; спонукати учнів займатися спортом. Шукаючи відповідь на питання: що означає бути здоровою людиною, - ми створили рецепт здоров'я. Можемо  поділитись з вами цим рецептом.

 Рецепт здорового способу життя:

1.  Дотримуватися режиму дня.

2.  Загартовуватися.

3.  Вживати здорову їжу і вітаміни.

4.  Займатися спортом.

5.  Дотримуватися гігієни і чистоти.

6.  Повноцінно відпочивати.

7.   Уникати шкідливих звичок.

8.  Бути добрим і милосердним,

ввічливим і вихованим.

Також учні 3-І класу відобразили своє бачення здорового способу життя у малюнках.

 Класний керівник 8-Б класу Нагірич І. Ю. підготувала бесіду «Зроби свій вибір на користь здоров’я». Учні 9-А класу відвідали урок здоров’я  «Харчування підлітків», підготовлений своїм класним керівником Бурчак Н.Б.

Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним. Заходи дали дітям достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Переглядів: 90 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024