П`ятниця, 19.04.2024, 19:42
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Лютий » 22

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилася вся шкільна родина. Незабутньою для учнів у святкуванні Міжнародного Дня рідної мови була тематична загальношкільна лінійка, яка розпочалася «Молитвою до мови» Катерини Мотрич. Багато пізнавальної інформації почули учні молодших класів з експрес-повідомлення «Мово моя колискова, ти у серці моєму живеш» шкільної вістівної служби. З метою глибокої поваги та шани до рідної мови, було проведено години спілкування в 1 – 11 класах. Класні керівники ознайомили учнів з історією свята рідної мови, з поняттями «слово» та «мова». У цей день учні 5-9 класів долучилися до написання диктанту єдності – «Україна − наша земля, наша Батьківщина».  [ ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

20 лютого у Христинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулись тематичні заходи про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року. Зранку учнівський та педагогічний колективи вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні на лінійці пам’яті «Небесна Сотня у наших серцях», яку розпочали виконанням Гімну України. Поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності. Учениці 6-Б класу Хоменко Вероніка та Самсоненко Цвєтана виконали пісню «Не будь байдужим». Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.  [ ... Читати далі »

Переглядів: 554 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

ШКОЛА - це держава, той маленький світ, у якому наші учні проживають цілих 11 літ. Життя нашої Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 дуже багатогранне, за 68 років її існування склалися свої прекрасні шкільні традиції: святкові концерти, новорічні ялинки для малюків, дискотеки для старшокласників, творчі вечори, конкурси, фестивалі, акції, родинні свята. Шкільні традиції є тією ланкою, яка об'єднує вчителів, учнів, випускників та батьків. Їх благотворний вплив ми відчуваємо і в свята і в повсякденному шкільному житті, вони надають школі те особливе, неповторне, що вирізняє нашу школу з-поміж інших, тим самим здружуючи шкільний колектив, збагачуючи його життя.

Так, з 20 лютого по 24 лютого в рамках проекту «Школа - Родина» пройде Батьківський тиждень.

Шановні батьки, щодня ми чекатимемо вас на уроках, виховних годинах та шкільних заходах. У понеділок протягом навчального дня у відкритому консультпункті ви зможете поспілкуватись зі шкільним психологом Кравченком Олексієм В'ячеславовичем. Безліч запитань, непорозумінь, зауважень - безвихідних ситуацій не існує, як стверджує Олексій В'ячеславович. А після уроків о 15.00. Олексій В'ячеславович проведе для батьків майбутніх п'ятикласників тренінг «Адаптація батьків до навчання їх дітей у п'ятому класі». [ ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Цього тижня у нашій школі відбулося відразу кілька масштабних проектів, які сприяли зміцненню класного колективу. Проект «Моє дозвілля» дав змогу поєднати навчання та позашкільне життя, кожен з учнів у своєму класі поділився тим, як проводить своє дозвілля, чим захоплюється у вільний від уроків час. Так, об’єднавши зусилля, майже від кожного класу було створено колажі, плакати, стіннівки, малюнки. Фотовиставка «Природа мого краю» - це перш за все виховання любові до рідної Христинівської землі, до наших краєвидів, лісів, парків, скверів, водойм. Учні нашої школи створили справжню фотогалерею зі світлин нашого міста. Використовували при цьому знімки зроблені власноруч. Разом з батьками виготовили годівнички для птахів Бурчак Людмила та Черній Дмитро.   [ ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

10 лютого  у школі відбулося талант-шоу  "Школа має таланти». Діти та вчителі гучними оплесками вітали учасників заходу, які демонстрували свій поетичний, хореографічний, вокальний таланти, художні та творчі здібності.[ ... Читати далі »

Переглядів: 445 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024