Четвер, 25.04.2024, 17:11
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Червень » 19

У Христинівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 школі сьогодні, 31 травня 2019 року, відбулося спільне засідання педагогічної ради та Ради закладу. Серед питань порядку денного, які розглянуто на засіданні, найбільшого обговорення та дискусії потребувало питання переведення учнів до наступних класів (звітували класні керівники), та нагородження учнів 2-8-х та 10-х класів Похвальними листами за відмінні успіхи в навчанні. Рішення прийняті!   ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: ludmila | Дата: 19.06.2019 | Коментарі (0)

- Всього місць на 1-й кл. 2019/2020 н.р. - 90.

- ВАКАНТНІ (вільні) місця - (у класі, який працюватие за науково-педагогічним проектом «Інтелект України»)

Зараховано до 1 кл. - 85 чол. (Наказ по Христинівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 Христинівської районної ради  Черкаської області від 31.05.2019 р. №25-у "Про зарахування дітей до 1-го класу закладу на 2019/2020 н.р.")   ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: ludmila | Дата: 19.06.2019 | Коментарі (0)

Ось і прийшов цей святковий день. На вулиці світить яскраве сонце, співають пташки, сонце пестить нас своїм ласкавим промінням. Час летить невблаганно і змінює все, що нас оточує. Життєва дорога сьогоднішніх наших четвертокласників також мінлива і не легка. Все має початок і кінець. Не можна сказати,що закінчується дитинство наших учнів. Однак сьогоднішній день проводить невидиму межу між дитинством та юністю. Розділити таку хвилюючу мить зібралися учні, знайомі, друзі та батьки в яких очі сіяли щастям, а десь у глибині душі затаїлась тривога, адже попереду ще стільки випробувань. 

Для кожної дитини прощання зі школою хвилююча мить. В школі за чотири роки діти разом з класними керівниками Оленою Михайлівною Онофрійчук, Таїсою Олександрівною Березовською, Дзюбенко Наталією Сергіївною пізнавали одне одного, разом переживали і біль, і радість, хороший настрій і невезіння. Учні з сумом прощалися зі своїми з першими вчителями. Дякували адміністрації школи, вчителям-предметникам та першій вчительці за невтомну працю. В ході свята звучали пісні,жарти, веселі сценки, вірші та запальні танці.

Прощавай, початкова школо! Дорогі четвертокласники хай буде щасливою ваша дорога в життя юності. Нехай у вас все виходить, щоб навчання було для вас вашим соло.  ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: ludmila | Дата: 19.06.2019 | Коментарі (0)

Останній дзвоник - це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можна замінити. Востаннє лунає дзвоник для наших випускників, який кличе їх у подальший широкий життєвий шлях, сповнених надій. Останній дзвоник у школах - це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікуламиучні востаннє сіли за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для деяких учнів він черговий, а для одинадцятикласників - «останній». А це значить - розставання, смуток, добрі побажання. На порозі нове життя - незвичайне, складне, але цікаве і прекраснеЗ теплими та приємними словами привітань з нагоди Останнього дзвоника звернулась до всіх директор Людмила Петрівна Кравченко. Всім учням вона побажала гарних, веселих канікул, випускникам - нових вершин та звершень, бути впевненими у своїх силах і завжди досягати поставленої мети, з гордістю відзначила учнів 2-х - 8-х, 10-х класів ПОХВАЛЬНИМИ ЛИСТАМИ за високі досягнення у навчанні. Найочікуваніша хвилина, яка вже стала традицією школи,- оголошення кращих учнів закладу, переможців ІІ та етапів Всеукраїнських олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Людмила Петрівна вручила ПРЕМІЮ директора учениці 8-А класу Білоусовій Каті, учню 10-Б класу Кравченку Владу, учню 8-Б класу Ткачуку Івану, учениці 11 класу Сологуб Анастасії, які цьогоріч завоювали 9 перемог на обласному етапі. ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: ludmila | Дата: 19.06.2019 | Коментарі (0)

У народі говорять, що у людини є дві домівки: перша – батьківська хата, а друга – рідна школа, у якій тебе також завжди чекають та люблять. І з цим не зможуть не погодитися випускники та всі учні Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, яка 30 травня відзначила 71-річницю з дня свого народження, або свято шкільної родини – День школи. Цього свята немає в жодному календарі, але живе воно в душі кожного причетного до рідної Другої, зіткане з учительського добра і щедрості, учнівської щирості і ніжності та наполегливої праці всіх мешканців шкільної країни.

Цьогоріч свято пройшло цікаво, весело та незвичайно. Кожен клас на святковій лінійці мав свій колір одягу, тому спортивний майданчик школи, на якому зібрались діти, батьки та вчителі перетворився на строкатий барвистий килим. Також багато було на святі веселих пісень та запальних танців, відбулося багато цікавих подій. Локації, що працювали у дворі школи, актовій залі, спортивних залах і деяких класних кімнатах, зібрали учнів за інтересами.   ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: ludmila | Дата: 18.06.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024