Вівторок, 19.03.2024, 10:37
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1051
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Червень » 21

10 червня 2022 року в Опорному закладі освіти "Христинівський ліцей"  відбулося святкове вручення випускникам свідоцтв Про повну загальну середню освіту. Цього року випускні заходи проходять під час повномасштабної війни в Україні. Вони відбулися без вишуканих суконь та костюмів, без зустрічі світанку всім класом, До нашого святкування сьогодні долучилися з онлайн-включенням через Meet-конференцію випускники, їх родини,  які перебувають  за кордоном. Наші випускники стали свідками жахливих подій, але, попри все, ми пишаємося нашими учнями. Завдяки наполегливій праці та бажанню постійно вдосконалюватися 5 випускників нагороджено золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні»Білоусову Катерину Олександрівну, Плетньова Дениса Юрійовича; Самсоненко Цвєтану Русланівну; Ткачука Івана Романовича; Щербань Лілію Віталіївну.

Серед них є переможці різноманітних олімпіад, конкурсів, змагань різного рівня. Як і кожен наш випуск, ці діти - неперевершені. Вони захищали школу на інтелектуальних та спортивних конкурсах, турнірах,   підтримували один одного в складні хвилини життя. Любі наші випускники, ви – гордість Опорного закладу освіти "Христинівський ліцей". Дякуємо, любі учні, що писали історію рідної школи разом із нами! Ці стіни бачили ваші перемоги й поразки, ваші усмішки і ваші сльози. І тепер школа відпускає вас у вільний світ, який ви, без сумніву, зробите кращим. Нехай доросле життя буде сповнене нових можливостей та блискучих перспектив! Ми віримо в перемогу України, і віримо, що наступна зустріч буде в стінах рідної школи. Щасти вам, наші любі!  ... Читати далі »

Переглядів: 210 | Додав: ludmila | Дата: 20.06.2022 | Коментарі (0)

Вітаємо наших учнів, які за підсумками 2021/2022 навчального року досягли високих результатів у навчанні та отримали Похвальні листи! Молодці! Так тримати! 

5 А клас

Редьку Аллу Володимирівну, 

Плужника Миколу Володимировича, 

Свіщенко Олександру Вікторівну, 

Ковальову Владу Андріївну,

Олійник Марію Олександрівну   ... Читати далі »

Переглядів: 177 | Додав: ludmila | Дата: 20.06.2022 | Коментарі (0)

Педагогічна рада - КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ДОЛИНСЬКИЙ ОПОРНИЙ ЗАКЛАД ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ -ГІМНАЗІЯ І-ІІІ СТУПЕНІВ №3 ДОЛИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»Сьогодні, 10.06.2022 р., пройшло засідання педагогічної ради опорного закладу та шкіл-філій, на якому були розглянуті нагальні питання: переведення учнів 1-10 класів на наступний рік навчання, нагородження Похвальними листами, визначення претендентів на нагородження свідоцтвами з відзнакою учнів 9 класів, нагородження учнів 11 класів золотими медалями.

За клопотаннями вчителів-предметників прийнято рішення про нагородження окремих випускників 11 кл. Похвальними грамотами. Також колектив  підвів підсумки виконання освітньої програми та річного плану роботи.  ... Читати далі »

Переглядів: 118 | Додав: ludmila | Дата: 20.06.2022 | Коментарі (0)

Свято останнього дзвоникаЛюбі діти! Завершується складний і тривожний навчальний рік. На превеликий жаль, у ваше дитинство і юність увірвалася війна, яка зруйнувала мрії, спокій, щастя жити в своїх оселях, спілкуватися з друзями, ходити до улюбленої школи. Ваші вчителі зробили все можливе, щоб цікаво і змістовно проводити уроки, використовуючи технології дистанційного навчання.

Я вдячна нашим педагогам і вам, дорогі діти! Переважна більшість із вас постійно навчалися, не втрачали даремно час, були зацікавлені в пізнанні нового. Це потрібно для вас, для вашого майбутнього, для розбудови нашої улюбленої України! Бажаю вам здоров'я, гарного, спокійного літнього відпочинку, здійснення мрій, цікавих знайомств, зустрічей, подорожей!

Нашим випускникам - щасливої і красивої долі, навіть немає сумніву, що все буде так, як ви мрієте!

Дорогі діти! Ми вас любимо! Дуже скучили за вами, за вашими оченятами, посмішками, навіть за галасливою поведінкою на перервах! До зустрічі після Перемоги в наші любій школі!

Шановні батьки! Вдячна вам за розуміння, віру в своїх вчителів, увагу, небайдужість і підтримку своїх дітей під час онлайн уроків.

Ми сильні, нас не зламати! Все буде Україна 

Ваша Людмила Петрівна  ... Читати далі »

Переглядів: 145 | Додав: ludmila | Дата: 20.06.2022 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Червень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024