Середа, 24.04.2024, 00:53
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Січень » 23 » 22.01.2015 Акція «Діти єднають Україну» до Дня Соборності України
21:20
22.01.2015 Акція «Діти єднають Україну» до Дня Соборності України

22 січня  1919 року  - важлива віха в історії українського народу. У цей день здійснилася віковічна мрія українців об’єднатися в одну державу. У нашій школі це свято відзначається щорічно, але особливо урочисто воно пройшло сьогодні, бо саме в такі непрості часи єднання і любов до неньки-України особливо потрібні. Пройшла акція «Діти єднають Україну» до Дня Соборності України.   [ ?]

21 січня учнівським самоврядуванням для учнів 7-их класів була проведена вікторина "Я люблю Україну". У шкільній бібліотеці оформлено тематичний інформаційний куточок, де всі мали змогу переглянути друковані матеріали з історії свята. Було організовано виставку учнівських творчих робіт (керівники Дашкевич Н.М., Колода Т.В.) Представлено роботи з бісеру, ляльки-мотанки, об’ємні композиції з пластиліну, аплікації, рушники, вишиті та мальовані картини юної художниці Анни Смикало (11-Б клас). З великою любов’ю до Батьківщини юні майстри розкрили красу української землі, духовність народних обрядів, щасливий світ дитинства. 22 січня 2015 року свято в школі тривало цілий день. [$CUT$ ?] У класах проведено тематичні уроки єднання, інформаційно-просвітницькі години, «живі» газети, конкурс віршів про Україну, вікторини, присвячені річниці проголошення Акту Злуки земель УНР та ЗУНР. На другій перерві відбулися виставки родовідних дерев для учнів 1-11 класів, на третій -  символічних  дерев єднання класу (5-7 кл.),  для учнів старшої школи конкурс відео презентацій «Сучасний українець. Який він?» А ще відкрили справжню студію боді-арту: учні 5-6 класів провели акцію з розмальовування облич у кольори державної символіки.

В актовому залі школи відбулася літературно-музична  композиція під гаслом «Єдина і неподільна Україна» для учнів, вчителів та гостей. У заході брали участь  учні 5-11 класів, усім була близька і зрозуміла тема. На годину глядачі та учасники літературно-музичної  композиції поринули в атмосферу любові до рідного краю. Спочатку всіх порадували виступом учасники хореографічного гуртка, виконавши танок «Ніч яка місячна». Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих у страшних подіях сьогодення. Кращі учні школи віднесли корзину з квітами до пам’ятного знака «Борцям за волю та незалежність України». З трепетом у серцях слухали пісню «Дай, Боже, сили нашим солдатам» у виконанні Маріанни Ковбасюк (9-Б кл). Цікавим був діалог двох сестричок – Західної та Східної України ( Кревсун О. та Томачук В., 5-А кл).  Зворушлива молитва дитини до рідної землі (Колотій І. 3-Б кл).  Дуже сподобалась усім пісня від ансамблю «Росинка» (керівник Желєзна В. О.) «Заспіваймо пісню за Україну».  Із захопленням глядачі дивилися флешмоб у виконанні  учнів 5-их класів «Я люблю Україну» (класні керівники Желєзна В.О. та Гуць Л. Г.)  

   Фінальну пісню у поєднанні з танцювальним номером Андрія Свіщенка «Ти моя Україна» виконували всі учасники заходу, тримаючи в руках жовті та блакитні кульки, утворивши символічний «живий ланцюг». Серця кожного з присутніх бились в унісон, кожний відчув себе частиною великого народу. На обличчях дітей і дорослих сяяли добрі посмішки!

   Свято вдалося на славу! Кожен відчув себе справжнім патріотом. А в серцях  палав вогник надії на те, що у нас на Україні все буде добре!!!

Переглядів: 1106 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024