Четвер, 28.03.2024, 23:52
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1052
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Грудень » 3 » 25.11-29-11.2019 Тиждень англійської мови
12:39
25.11-29-11.2019 Тиждень англійської мови

З 25.11.2019 по 29.11.2019 року в Христинівській загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів №2 проходив тиждень англійської мови. 

Мета:

  • формування інтересу до вивчення іноземної мови;
  • знайомство із звичаями та традиціями країни,мова якої вивчається;
  • активізація позакласної роботи з учнями з предмету.

У підготовці та проведенні тижня англійської мови були відповідальні вчителі : Сереветна Г. М., Лапчук Н. С., Нагірич І.Ю., Крещук Т. П.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, умінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

Протягом тижня були проведені такі заходи:

У понеділок 25 листопада учні 6А побували заочно у Лондоні. Мета заходу - виховувати та підтримувати у школярів мотивацію до оволодіння іноземною мовою; розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається; формувати лінгвокраїнознавчу компетенцію школярів, навчити учнів працювати з додатковою літературою,а також формувати навички ведення документації та естетичного оформлення матеріалів.У вівторок 26 листопада серед учнів 7 Б проводився інтегрований урок « Good manners are the beginning of good discipline.” Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. За допомогою ігор учні вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, розвивали логічне мислення, пам’ять та увагу.

У середу 14 грудня тематичнй день присвячений життю і творчості відомого поета і драматурга В.Шекспіра. Метою даного дня було розширити знання учнів творчості драматурга , поглиблювати лінгвістичний кругозір учнів. Учні із задоволенням декламували вірші поета та спостерігали за поведінкою героїв відеоінсценівок.

У 27 листопада було проведено інтелектуально-пошукову гру «Lucky chance» для учнів 9 Б класу. Учні були поділені на команди. Завдання охоплювали увесь вивчений матеріал і діти з цікавістю виконували усі поставлені перед ними завдання. Метою цього заходу було формування в учнів позитивного ставлення до англійської та виховання в учнів почуття відповідальності.

 

У четвер 28 листопада учні 2-3 класів взяли участь у таких заходах «Уявний мікрофон», «The story of four seasons». Головною метою проведення такого позакласного заходу було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в молодшій школі, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння,зокрема декламування віршів іноземною мовою, розвиток в учнів інтересу до творчості, логічного мислення та пам'яті.

У п’ятницю 29 листопада з метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу до вивчення англійської мови проводився інтегрований урок «English takes you everywhere» а також «School is our second home» .

Також у цей день були підведені підсумки проведення Тижня англійської мови та відзначені найактивніші учні.

Метою даних заходів було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу, розширювати лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. 

Молодші школярі також були активними учасниками всіх запланованих заходів. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань.

 

Переглядів: 305 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024