Субота, 20.04.2024, 14:47
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів


«Добро починається з тебе» ‒ саме таке гасло звучало з 28 вересня по 2 жовтня у нашому освітньому закладі під час проведення тематичного тижня «Твори добро». Для учнів молодшої школи тиждень розпочався з акції «Візьми з собою частинку гарного настрою», мета якої подарувати гарний настрій та посіяти добро у інших людей. Діти виготовляли смайлики, підписували їх та обмінювалися між собою. ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: ludmila | Дата: 10.10.2020 | Коментарі (0)

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа але цього року за ініціативою наших учнів заходи до Дня миру проводилися не лише 21 вересня, а протягом тижня. Цей тиждень став дійсно незвичайним - сповнений добром, надією, почуттями, емоціями та великим бажанням ділитися найкращим з іншими.Понеділок розпочався флеш-мобом «Україна єдина», який підготували хореографічна студія «SOL dance» під керівництвом Лукінського С.О.. Учні 4-Б класу разом із класним керівником Ткач Л. І. створили композицію «До витоків історії Дня миру». На шкільному стадіоні відбувся футбольний матч «Єднаймося друзі» серед учнів 5-В класу під керівництвом Нагайчук Л. В.. Учні 2-Б класу разом із педагогом-організатором підготували та провели пізнавальну перерву «Голуб – символ миру».      ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: ludmila | Дата: 22.09.2020 | Коментарі (0)

1410789196 demokratiya

З метою підвищення ефективності учнівського самоврядування, активному сприянню розвитку здобувачів освіти, як свідомих особистостей, становлення їхньої думки та поглядів, стало традицією проведення виборів Президента ОЗО «Христинівський ліцей – 2020». Метою виборів є залучити здобувачів освіти до участі у виборах, адже - це обов’язок перед шкільною громадою, у якій вони навчаються, діють і живуть. 
15 вересня відзначають 
		... 
		
			Читати далі »
		
Переглядів: 185 | Додав: ludmila | Дата: 20.09.2020 | Коментарі (0)

Жити у місті і не знати правил дорожнього руху неможливо. Для того щоб зберегти життя та уникнути неприємних ситуацій на дорозі, треба знати правила дорожнього руху. Саме тому під час проведення місячника правил дорожнього руху у 1-А класі учителем Найдюк Н.В. спільно з  вихователелем ГПД Манелюк О.В. була організована вікторина “Зі знаками дружи – не знатимеш біди” та година спілкування  «Будь обережним на дорозі». ... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: ludmila | Дата: 20.09.2020 | Коментарі (0)

З 7 по 11 вересня 2020 року в нашому закладі проходив тиждень фізичної культури та спорту.  Усі класи – від початкової ланки до старшої з ентузіазмом та радістю приєдналися до спортивних заходів.

Тиждень фізичної культури і спорту, який був присвячений темі: «Здоров'я кожної людини – це його багатство». Під час проведення тижня  робота вчителів фізичної культури, а також класних керівників була спрямована на: ... Читати далі »

Переглядів: 184 | Додав: ludmila | Дата: 20.09.2020 | Коментарі (0)

День знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого й цікавого.

Карантинні заходи внесли свої корективи в святкування Дня знань, тому  на подвір’ї школи зібралися тільки першокласники та учні 11-х класів. Зі словами привітання перед присутніми виступила директор школи Людмила Кравченко, яка привітала всіх з чудовим святом Днем знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, учителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні.

Перший дзвоник – це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів-першокласників. Цього року для 68-х першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни знань. Першокласники школи ретельно готувалися до свята. У виконанні ансамблю дівчаток пролунала пісня «Перший дзвоник», а родзинкою свята став танець у виконанні першокласників та одинадцятикласників.  ... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: ludmila | Дата: 06.09.2020 | Коментарі (0)

Шановні вчителі, батьки та учні! Оскільки  карантин в Україні продовжено до 31.10.2020, школа працюватиме в ОСОБЛИВОМУ режимі.

1. Свято Першого дзвоника відбудеться в новому форматі.  Початок  о 8:15. Розважальне шоу "Веселкова країна Знань" для учнів 1-х та 11-х класів.   Для учнів 2-10 класів класно-родинні  свята "Ми щасливі, що разом!". Третій урок за розкладом.

2. Вхід у приміщення закладу батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено.

3.  З 2 вересня навчання розпочинається для учнів – 1-11 класів з 8:15 год.

Для кожного класу  визначено свій вхід до школи.

Вхід і вихід із закладу для учнів 1-І, 1-Б, 2-Б, 5-А, 5-В, 11-А, 6-А, 7-В класів здійснюється через запасний вихід біля  кабінету №10; вхід і вихід для учнів 7-Б, 7-А, 9-Б, 10-А, 9-А, 6-Б класів – через центральний вхід; вхід і вихід для учнів 8-А, 5-Б, 8-В, 8-Б, 10-Б класів – через вхідні двері, розташовані ліворуч від центрального входу; вхід і вихід учнів 6-М класу - через вхід біля великого спортзалу.

По всій школі ходити учням не дозволяється.

4. При вході в школу або в класі обробляти руки антисептиком. Мити руки з милом за необхідності.

5. Вхід до приміщення закладу дозволяється при наявності захисної маски. Захисні маски можуть не використовуватися під час проведення занять у навчальних приміщеннях. Під час пересування приміщеннями школи використання захисних масок є обов’язковим. Зміна масок кожні три години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов'язково мати герметичні пакети (zip-пакет або папка на кнопці) — один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в школі розміщено спеціальні урни  з табличкою призначення.

6. Для учнів 1-4 класів вхід та пересування приміщеннями школи дозволяється без використання захисної маски.

7. Батьки перед виходом із дому проводять термометрію у дитини, оцінюють стан її здоров'я та стан здоров'я самого себе. Ні в якому разі не відпускають дітей до школи з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Тобто, будь-які ознаки ОРВІ — дитина залишається вдома. До 9:00 телефоном повідомити про це класного керівника. Пам'ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров'я дитини.

8. Під час перебування в школі за умови поганого самопочуття учень повинен повідомити про свій стан здоров'я класного керівника або вчителя-предметника, у якого урок.

9. Забезпечення питного режиму в школі не буде, тому кожен учень обов'язково повинен мати свою пляшечку води.

10.  Для харчування учнів  в їдальні для кожного класу будуть відведені окремі перерви. 

Розклад дзвінків для учнів 1-х класів  ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: ludmila | Дата: 30.08.2020 | Коментарі (0)

У Христинівській ЗОШ І-ІІІ СТ.№2, ЯКА ЗМІНИЛА НАЗВУ - опорний заклад освіти "Христинівський ліцей" - напередодні 1 вересня відбулося засідання педагогічної ради в формі аналітично-інформаційного меседжу.  Словами привітання  відкрила засідання педагогічної ради директор закладу Людмила Кравченко  та представила нових педагогів, які поповнили колектив однодумців та творчих майстрів своєї справи. Директор вернулася теплими словами до вчителів та побажали успіхів, міцного здоров’я, широких життєвих горизонтів у новому 2020/2021 навчальному році.

Заступники директора Ірина Пасічна, Світлана Цимбал познайомили всіх присутніх з результатами роботи закладу освіти за минулий 2019/2020 навчальний рік та окреслили нові завдання на 2020/2021 навчальний рік. Тож працювати за новими вимогами може тільки творчий вчитель, що перебуває в постійному творчому пошуку, повсякчасно навчається.  І зараз виправдовується стара істина: «Творчий учитель — творчий колектив». А з чого починається творчий колектив учителів — творців завтрашнього майбутнього України?  Перш за все, зі cпівпраці,  вільної, творчої, актуальної, цікавої, спільної! У  закладі освіти створена  підтримка ділового тонусу вчителя, допомога в подоланні труднощів, відкриття шляху до пошуку, ініціативи й творчості.. З таким колективом можливо подолати  всі труднощі.

Минулий рік був роком випробувань, але колектив впорався. І  новий навчальний рік буде  чітко організованим  в умовах адаптивного карантину. Анастасія Мислюк, заступник директора, ознайомила  всіх педагогів з Тимчасовим порядком організації освітнього процесу в 2020/2021 навчальному році. Одностайно педагогічними працівниками було прийнято рішення затвердити цей порядок для безпеки життєдіяльності всіх учасників освітнього процесу.

Вітаємо всіх з початком нового навчального року. Хай слова українського педагога Софіі Русової надихають усіх  та спонукають до творчих злетів: «Велике слово – Школа. Це скарб найкращий кожного народу, це ключ золотий, що розмикає пута несвідомості, це шлях до волі, до науки, до добробуту. У вселюдському житті тільки той народ і бере перемогу, який має найкращу школу». ... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: ludmila | Дата: 26.08.2020 | Коментарі (0)

Випуск 2020 | ТЕК БНАУ29 липня попрощалися зі школою ще 39 учнів школи. Нелегким видався для них останній рік навчання в умовах карантину, але попри всі труднощі школу закінчили, ЗНО здали і свідоцтва отримали.  

  Церемонія вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту відбулася в стінах рідної школи в колі рідних однокласників та вчителів. Випускники сиділи поруч й радісно аплодували один одному, адже було за що радіти - Кравченко Владислав, Форостяна Юлія, Каравайська Анна, Соболенко Ізабелла, Коцюба Олександр нагороджені золотою медаллю за відмінне навчання.

ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ, ДОРОГІ ДІТИ, ВИПУСКНИКИ - 2020. Упевнено крокуйте у доросле життя та високо несіть звання випускників Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ... Читати далі »

Переглядів: 301 | Додав: ludmila | Дата: 06.08.2020 | Коментарі (0)

Мати й батько — найрідніші, найближчі кожному з нас люди. Від них ми одержуємо життя. Вони вчать нас людських правил, оживлюють наш розум, вкладають в наші вуста добрі слова. Тож  вітання щирі ми шлемо своїм батькам, шоб у злагоді і мирі літ ще сто прожити Вам!

... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: ludmila | Дата: 22.06.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 39 40 41 42 43 ... 115 116 »
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024