Четвер, 25.04.2024, 22:13
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Дорогі діти та батьки! Педагогічний колектив від щирого серця вітає Вас з чудовим, яскравим святом - Міжнародним днем захисту дітей!!! Діти - маленькі частинки великого щастя, ім'я якому - Життя! Це безмежна, ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас, а наше майбутнє залежить від них. Бажаємо кожній дитині в цей день зануритися у свято щастя, посмішок і щирої дитячої радості!Нехай ваші родини будуть міцними,єдиними, надійними і люблячими! Нехай звучить дитячий сміх, народжуються надії та здійснюються мрії!!!!

Гарного та позитивного літнього відпочинку, безтурботних канікул!!!

... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: ludmila | Дата: 01.06.2020 | Коментарі (0)

      Час іде, й ось уже завершився ще один навчальний рік –  2019/2020, а з ним і ціла епоха в житті шкільної родини. Кожен рік у житті школи є визначальним. Але цей рік був особливим і запам’ятається дистанційним навчанням в кінці року, вимушеним віртуальним спілкуванням, безкінечними челенджами, фотографіями, інтернет-зборами й нарадами, підбадьорюванням один одного й сумом за школою… Він навчив нас бути відповідальнішими, серйознішими, підтримувати один одного та долати труднощі разом. Показав усім, що ми – діти, батьки та вчителі – одна міцна команда, якій під силу подолати будь-які труднощі і досягти неабияких висот.

... Читати далі »

Переглядів: 628 | Додав: ludmila | Дата: 30.05.2020 | Коментарі (0)

Швидко промайнув 2019/2020 навчальний рік, наповнений змістовними подіями. Залишились позаду уроки, свята, зустрічі, екскурсії, дистанційний освітній процес.  Сьогодні, 29 травня, останній дзвоник пролунав для 688 учнів Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Цьогоріч - це свято зовсім незвичайне - все в онлайн режимі. Лідерський, батьківський активи  стали  разом із адміністрацією та вчителями співавторами нового формату онлайн – свята, а саме створення відеофільму, у якому підбили підсумки основних досягнень у 2019/2020 н.р., пригадали різноманітні цікаві заходи та свята, висловили подяку учням, батькам та вчителям.

        З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася керівник закладу Людмила Кравченко, яка побажала учням влітку гарно відпочити, випускникам успішно здати ЗНО та вступити до вищих навчальних закладів. Хвилюючими та урочистими були привітання від таких гарних, веселих, іноді кумедних  учнів початкової ланки. Випускникам мелодія шкільного дзвоника сповістила, що це про останні хвилини безтурботного дитинства,  що попереду доросле життя, у якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

    З останнім днем шкільних років та своїми класними керівниками Жучковою Оленою Григорівною та Сивак Ларисою Володимирівною попрощалися 39 учнів 11 класу. 

Особливі слова хочеться сказати вам, дорогі випускники! Адже для вас цей дзвоник звучить востаннє. позаду - шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Cьогодні – перший день відліку вашого дорослого життя. Я зичу, щоб воно було вдалим, не дуже важким, але саме головне – мирним.  Я дуже хочу, щоб всі ви успішно СКЛАЛИ  ЗНО, вступили до омріяних навчальних закладів; здобули ту професію, яка б приносила задоволення кожного дня; мали престижну роботу, яка достойно оплачується; створили власну сім’ю,  піклувалися про батьків і, звичайно ж, не забували школу: приїжджали, телефонували, надсилали листи, повідомлення. Нехай ваш життєвий шлях буде завжди щасливим та успішним. Адже  Ваші успіхи стануть найвищою  винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов,  доброту, щедрість своїх гарячих сердець.

     Приємно відзначити, що відзнаку " УЧЕНЬ РОКУ - 2020" отримали, саме випускники Кравченко Владислав та Білоусова Катерина.

   Для випсукників 4-х та 9-х класів цей останній дзвоник теж особливий, адже четвертокласники прощаються з початковою школою, першими вчителями Найдюк Надією Василівною, Бойченко Людмилою Борисівною, Підгородецькою Наталією Юріївною, а дехто з дев'ятикласників 1 ВЕРЕСНЯ вже не повернеться до школи, не зустрінуть своїх класних керівників Пилипишину Надію Михайлівну та Сокур Олену Вікторівну, а стануть студентами училищ, технікумів та коледжів.

      Закінчення навчального процесу - це важливий етап у становленні і змужнінні, позаяк випускникам доведеться робити перші самостійні кроки. Отож, бажаємо, вам, дорогі випускники зробити усе, щоби стати гідними українцями, виправдати сподівання своїх батьків та вчителів!

     А для всіх учнів - це початок літніх, веселих канікул. Відпочивайте, набирайтеся сил, зміцнюйте імунітет і до зустрічі у вересні 2020 року!

ШКОЛА ЧЕКАЄ, ШКОЛА СУМУЄ!!!

  ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: ludmila | Дата: 29.05.2020 | Коментарі (4)

Ось і  дочекалися ми всі нашого традиційного свята Таланту та Обдарованності,  девіз якого - « Від мудрих дітей - до мудрих людей». Адже в нашій школі навчаються саме ті діти, які своєю сумлінною працею підтвердили, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і ростуть, розквітають. Це - майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться і розправить свої могутні крила. Участь в олімпіадах та конкурсах - це щоденна робота на уроках і після уроків, у школі і вдома з досвідченими вчителями і самостійно. І шана вам, юні обдарування, що ступили на цей тернистий шлях за покликанням душі, за внутрішнім бажанням зробити більше, ніж того вимагає шкільна програма.  Озирніться навколо себе! Наше повсякденне буття надає величезні можливості збагачувати свій духовний світ. Давно помічено: коли розширюється коло духовних інтересів людини, зростає її творчий потенціал.  І це прекрасно не лише тому, що з лав школярів виходять чудові поети, художники, музиканти. Головне те, що кожен із нас, збагачуючи свій духовний світ, збагачує тим самим інших.

  ... Читати далі »

Переглядів: 293 | Додав: ludmila | Дата: 28.05.2020 | Коментарі (0)

Батьки мають повне право знати, як школа реалізує виконання навчальних планів і програм під час карантину. Ні для кого не секрет, що в нашій школі діє принцип "віртуального спілкування". Батьки мають доступ до електронного журналу, де є всі оцінки, результати та успіхи дітей. Вони можуть контролювати весь процес навчання через інтернет та дізнаватися всі новини в режимі онлайн. Пріоритетом школа обрала співпрацю між вчителями та батьками. Протягом минулого тижня  у школі відбулися онлайн-батьківські збори з використанням платформи  конференціїї Zoom, Skyp, Google Meet. Під час конференцій  батьки та класні керівники  обговорювали особливості дистанційного навчання, правила дистанційної комунікації, ЗНО, ДПА, організацію закінчення навчального року. Особливу увагу звернено на важливість дотримання дітьми правил безпеки життєдіяльності під час літнього відпочинку та відповідного контролю з боку батьків. Батьки мали змогу поставити запитання адміністрації у чаті. Таким чином, під час карантину в нашій школі продовжується  освітній процес та співпраця з батьками.  ... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: ludmila | Дата: 25.05.2020 | Коментарі (0)

Вакантні посади в Христинівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 

ПЕДАГОГІЧНІ: 

Біологія– 18 год/тижд.   ... Читати далі »

Переглядів: 265 | Додав: ludmila | Дата: 23.05.2020 | Коментарі (0)

Вишиванка – українська національна одіж, яка не тільки оберігає від зла та хвороб, а визнана одним із найкрасивіших національних аксесуарів. 

 День вишиванки відзначають в третій четвер травня. У 2020 році свято випадає на 21 травня. 19 - 20 травня  до Дня Вишиванки було влаштовано флешмоб «До лиця вишиванка, тобі до лиця». Назву флешмобу  запозичили в Олега Винника, що презентував новий трек до Дня Незалежності України.  

До флешмобу долучились учні, учителі, батьки. Дякуємо всім учасникам! Мальовничо до сліз!

... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: ludmila | Дата: 21.05.2020 | Коментарі (0)

ЗНО-2020: Готуватися за оновленим чи попереднім правописом ...Міністерством освіти визначений новий графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році. Відповідний наказ підписаний в.о. міністра освіти і науки Любомирою Мандзій. Документом визначено графік проведення основних етапів зовнішнього оцінювання.

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочнеться 25 червня і завершиться 17 липня:

  • математика — 25 червня;
  • українська мова і література — 30 червня;
  • фізика — 2 липня;
  • іспанська, німецька, французька мови — 6 липня;
  • англійська мова — 7 липня;
  • історія України — 9 липня;
  • біологія — 13 липня;
  • географія — 15 липня;    ... Читати далі »
Переглядів: 249 | Додав: ludmila | Дата: 21.05.2020 | Коментарі (0)

Повідомляємо, що протягом 22-24 травня цього року Міжнародний математичний конкурс «Кенгуру–2020» проводитиметься у форматі on-line мережі Інтернет з використанням будь-якого доступного пристрою (смартфон, планшет, комп'ютер).

Початок конкурсу о 9 годині 22 травня 2020 року, завершення - о 21 годині 24 травня 2020 року. 

Реєстрація учнів 2-11 класів, які були попередньо заявлені для участі у конкурсі, здійснюватиметься на сайті Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» «www.kangaroo.com.ua» у розділі «Новини конкурсу» або за адресою: http://online.kangaroo.com.ua З інструкцією щодо участі у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру–2020» у форматі on-line можна ознайомитися за посиланням: http://www.kangaroo.com.ua/php_upload/data/pdf/instruction_2020_online.pdf

    Консультації щодо проведення конкурсу можна отримати у регіонального координатора Гуць Лариси Григорівни.  ... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: ludmila | Дата: 21.05.2020 | Коментарі (0)

14 травня в нашій  школі  був проведений   День цивільного захисту та ОТ«День цивільного захисту» було проведено в дистанційному режимі: відбулася нарада з командно-начальницьким складом ЦЗ в форматі  ZOOM - конференції. Граєвською Людмилою Яківною,  бібліотекарем школи на сайті  «Бібліокруїз» було проведено інтерактивні вправи для учнів. ... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: ludmila | Дата: 19.05.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 115 116 »
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024