П`ятниця, 29.03.2024, 13:39
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1052
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Серпень » 4 » Із закінченням 2014-2015 навчального року
23:48
Із закінченням 2014-2015 навчального року

Добіг до завершення 2014-2015 навчальний рік. Рік, який був насичений яскравими подіями, значними здобутками, неперевершеними враженнями і, разом з тим, великою тривогою за рідну Україну, душевним болем, смутком і печаллю…Усе було… Але сьогодні хочу подякувати дорогим учням, вчителям та батькам.

А дякувати, справді, є за що!  ?]

У скарбничку школи в цьому році було покладено 29 перемог у районних олімпіадах з базових дисциплін, 7 перемог - в обласному етапі  з предметних олімпіад (учителі: Сокур О.В., Гуць Л.Г., Бурчак Н.Б., Нагайчук-Замковенко М.А., Кравченко М.В., Кривулько В.Г.).

Четвертий рік поспіль ми пишаємося здобутками нашого Євгенія Гуця, який щороку привозить до школи перемогу у Всеукраїнській олімпіаді з фізики, математики. Є переможці конкурсу імені П.Яцика (вчителі Онофрійчук О.М., Пилипишина Н.М., Найдюк Н.В.). 6 науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН стали переможними в районі, а 2 із них - в області (наукові керівники: Сокур О.В., Гуць Л.Г., Жучкова О.Г.) . Результатом наукової роботи школярів є більше 300 сертифікатів переможців всеукраїнських конкурсів «Кенгуру», «Колосок», «Левеня», «Соняшник», «Лелека», «Бобер», «Грінвіч» тощо (керівники Пилипишина Н.М., Усатюк О.Я., Сереветна Г.М., Сокур О.В., Гуць Л.Г.), перемога у Всеукраїнському чемпіонаті з інформаційних технологій "Екософт - 2015" (керівник проекту Калиндрузь Л.М.). Особлива подяка юним талантам нашого закладу, які сміливо увійшли у літературні кола Черкащини (керівники Цимбал С.М., Білоусова Л.І.), нашим спортсменам за здобуті перемоги (вчитель Нагайчук Л.В.)., редколегії газети «Шкільний вісник», яка плідно працювала над випуском кожного номера газети та стала лауреатом ХVІІІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа (керівник  Калиндрузь Л.М.)., команді "Гайдамаки" за перемогу  у військово-патріотичній грі «Джура».

Особлива подяка юним акторам нашого закладу – гуртківцям Театральної студії «Мальва» (керівникСвіщенко В.В.). Вистава «Назар Стодоля» у їхньому виконанні – яскрава сторінка життя школи. 

 Неможливо переоцінити внесок у шкільне життя учнівського самоврядування (куратори Цимбал С.М., Желєзна В.О.). Адже саме з цього і починається цікаве та насичене подіями життя кожного школяра: Вибори голови учкому, турніри та конкурси, фестивалі, незабутні свята, благодійні акції, робота у  шкільних проектах, проектах Ліги старшокласників, згуртування учнівських колективів – це найважливіші справи саме учнівської ради. 

Підсумовуючи навчальний  рік, що минає, хочу подякувати вчителям початкових класів та батькам за незабутній фестиваль "У родинному колі", випускниці 2015 року Кравченко Олені - за завойовану школі перемогу в конкурсі "Випускник року".

Заслуговує на щиру подяку соціальний педагог Терещук С.М. і практичний психолог школи Кравченко О.В., які щохвилини тримали руку на пульсі шкільного життя.

Науково-методична робота нашого закладу в цьому навчальному році оцінена Дипломом VІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2015» за презентацію досягнень в інноваційній модернізації національної освіти.

Ось таким він був 2014-2015 навчальний рік для нашої шкільної родини.

Дорогі діти, шановні вчителі, працівники школи, батьки наших учнів!

Напередодні літніх канікул хочу побажати всім вам здоров'я, щастя, добра, миру і благополуччя; літнього ласкавого дощу, теплих сонячних ранків, аромату квітів, місячної доріжки на воді, - всього, що прикрашає життя, зігріває і наповнює серце теплом!

З любов'ю і вдячністю Людмила Петрівна    [... Читати далі »

Переглядів: 745 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024