Четвер, 28.03.2024, 14:10
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1052
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад » 18 » Зі святом Першого дзвоника – Днем Знань
19:43
Зі святом Першого дзвоника – Днем Знань

Дорогі діти, батьки, педагоги!

Вітаю усіх вас зі святом «Першого дзвоника – Днем Знань». Сьогодні наша школа ожила, адже дитячий гомін і веселий сміх чарівним відлунням вкотре пролетів її коридорами.

Напевно, втомлені літньою тишею, стіни рідної школи відчули не лише радість від Свята «Першого Дзвоника», а ще й від того, що 25 травня 2018 року справили свій ювілей – 70-річчя школи!

Школа – це берег Дитинства. Скільки всього пов’язано з нею... Вона є світлом у багатьох на шляху, вона є стартом для добрих починань. Саме з школи починається біографія багатьох великих людей.

Свою біографію сьогодні починають писати наші 86 першокласників.

Милі діти! Ваш щасливий учнівський шлях тільки розпочинається! На цьому шляху ми, вчителі, обіцяємо вам свою підтримку і любов, поради і допомогу. Ми віримо у вас. Віримо, що кожен з вас талановитий по своєму. І обіцяю, ми зробимо усе для того, щоб розкрити Ваш талант. Ваші батьки з любов'ю виховували вас. Прийшовши до школи, ця любов буде тільки зростати. Ми стаємо однією великою родиною! Ви скоро відчуєте тепло та підтримку ваших шкільних друзів та старших товаришів!

Шановні батьки. Вітаємо. Ваші діти – вже дорослі і сьогодні ми приймаємо їх у нашу дружню шкільну родину.

Дорогі одинадцятикласники. Для Вас сьогоднішній дзвінок лунатиме тривожно, адже з цього моменту починається ще більш сувора і кропітка робота над собою. У Вас попереду найважчий шкільний рік – рік складання ЗНО, рік не просто обрання професії, а обрання свого життєвого шляху. Не помиліться з вибором. Знаний у всьому світі Стів Джобс казав: «Єдиний засіб робити великі справи – любити те, що ви робите». А Ваша робота сьогодні – це гарно навчатися. Пам’ятайте! Ваші успіхи дуже потрібні рідному селу, Україні».

День Знань — особливе свято для кожного, хто стоїть на нашому шкільному подвір’ї! Дорогі учні. У цей день від усієї душі хочу побажати вам успіхів у навчанні і щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Батькам хочу побажати міцного здоров’я і миру в кожному домі, а також подякувати за допомогу в підготовці закладу до нового навчального року.

Роботу технічного та обслуговуючого персоналу у літній період мало хто помічає, але вона вагома. Дякую їм за роботу.

Дорогі мої колеги-педагоги. Бажаю вам натхнення, творчості, багато радісних миттєвостей за успіху ваших учнів, а головне – здоров’я. Ваші творчі здобутки та навчальні експерименти, тісна співпраця з батьками, поширення позитивного досвіду роботи на інші навчальні заклади, у тому числі й усієї України, не можуть не заслуговувати поваги. Я горда з того, що очолюю такий потужний педагогічний колектив. Кожен з Вас залишає частиночку серця у школі. І не важливо, чи Ви зараз працюєте, чи вже на заслуженому відпочинку. Дорогі колеги-пенсіонери. Ваш вклад - неоціненний.

Нехай лагідна посмішка цього осіннього дня дарує всім, хто причетний до школи міцне здоров’я, красу та чарівність, родинне тепло та затишок. Нехай спогади про школу завжди сповнюють серця радістю і любов’ю, будуть запорукою миру та злагоди, дають наснаги для здійснення кращих мрій та сподівань.

З повагою - Людмила Кравченко, директор Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Переглядів: 350 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024