Середа, 08.05.2024, 22:11
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Лютий » 21 » 14.02.-18.02 Кольоровий тиждень
08:01
14.02.-18.02 Кольоровий тиждень

Понеділок у нас був День Жовтий. Жовтий - колір щастя. Радісний, яскравий, він символізує тепло, безтурботну радість та оптимізм. Саме тому кольоровий тиждень у нашому закладі розпочався цим кольором. Сьогодні у нас жовтий у всьому – елементи одягу, фейсарти, цікаві розповіді від старших меншим  та  такий же яскравий настрій!

Вівторок -  День Зелений. Зелений колір - колір природи, гармонії, незамінний для сучасної людини. Значення зеленого кольору – природа, життя, віра, гармонія, екстравертність, природність, доброта, м'якість, іпохондрія, егоїзм, процвітання, нові починання. В закладі було оголошено виставку-акцію "Друге життя використаних речей". Ми всі дізнались дуже багато цікавої інформації про екологію. В цей день учні 3-І класу (кл. керівник Людмила Білоусова) говорили про охорону довкілля, про природні джерела енергії. Діти розмірковували при ефективність використання енергоресурсів, про шляхи запобігання забрудненню  навколишнього середовища. Охорона довкілля розпочинається з дбайливого та розумного ставлення до всього, що нас оточує, починаючи з нашої домівки, класної кімнати. Цього дня діти продемонстрували як можна надати нове життя використаним речам. Поділились своїми лайфхаками. Наш український народ славиться своєю майстерністю та винахідливістю. Тож діти продемонстрували вміння свої та своїх рідних. А це: виготовлення м'яких іграшок та подушок, килимів, картин, сумок, будиночків для домашніх улюбленців і т.п.. В рамках Зеленого дня для учнів 7-М класу учитель географії Ірина Сергіївна підготувала ЕКО-проєкт "Сортуй правильно". Діти практикували правильне сортування сміття, ділилися власними спостереженнями з даного питання.

Середа - День Синій. Синій є одним з основних і холодних кольорів, однак вишуканим і ніжним. Символізує повагу і довіру, а темно-синій особливо асоціюється з інтелігентністю і стабільністю.

Четвер - Червоний День - День Запальних Танців. Крім того, що всі намагались дотримуватись дрескоду в одязі, протягом дня тішилися запальними танцями, які організовував наш хореограф Сергій Олександрович.

П’ятниця. День Білий. Білий — це найсвітліший з кольорів, символ чистоти і невинності. Він приносить спокій і гарне самопочуття, пом'якшує емоції, служить хорошими ліками від стресу, дає відчуття свободи. Саме тому ми його і залишили на п'ятницю. Гарних усім вихідних!

Переглядів: 127 | Додав: ludmila | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024