Субота, 27.04.2024, 04:42
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 20

 У тяжкий для країни час ми не можемо стояти осторонь від подій, що крають серце не лише дорослих. Діти в повній мірі розуміють ситуацію та всіляко намагаються підтримати як наших оборонців, так і потерпілих у військових подіях. Уже протягом року ми беремо участь у всіх можливих акціях, спрямованих на допомогу нашим солдатам. Пишемо листи, малюємо малюнки, збираємо кошти. Цього тижня учні нашої школи взяли активну участь у благодійній ярмарці, яку організували  волонтери «Патріота». Випічку, творчі роботи, виготовлені на уроках праці (уч.Колода Т.В.), з самого ранку 11 лютого діти зносили в Кімнату школяра для продажу. Також не обійшли увагою і долю маленьких переселенців, що приїхали до Кузьминої Греблі. Всі активно збирали іграшки та одяг. Гасло «Хто, як не ми?» - не чуже нашому серцю. Хто, як не ми допоможе тим, хто потребує. Почувши про важкі умови в зимові холоди  наших оборонців, діти та вчителі під керівництвом Колоди Т.В. приєдналися до акції «Подаруй солдатові тепло» і масово взялися в’язати теплі носки та приносити інші теплі речі для АТОвців.         [ ... Читати далі »

Переглядів: 798 | Додав: ludmila | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

Нещодавно в школі пройшов звіт гуртків - театрального та вокального. Театральною студією «Мальва» (керівник Свіщенко В.В.)  на огляд був представлений уривок з п’єси Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм». Надзвичайно кропітка робота над підбором акторів, костюмів, декорації  виявилася немарною – всі актори достойно впоралися з відповідальним завданням. Цікавими були образи Карасяі Одарки (Свіщенко А. і Ворошилова А.), Оксани і Андрія (Сущенко А. і Найчук І.), султана (Бричко Д.), Селіх-аги (Чичилівський Ю,), Гасана (БерезюкО.), імама (Миханчук К.).   Дуже прикрасили дійство масові сцени за участю  старшокласників 10-Б класу (Комарова А., Цимбал Я., Трішніков Р., Кучай К., Стасишина Д.,  Янковенко М., Капьонкін Д., Дубашевський В., Костик В.).  Можливо, не все вдалося виконати на високому рівні професіоналів, та головне те, що всі гуртківці були об’єднані великою  дружбою, почуттями взаємодопомоги і тими глибокими патріотичними почуттями: любові до культури,  рідної землі, - які так актуальні і потрібні всім нам сьогодні.     [ ... Читати далі »

Переглядів: 591 | Додав: ludmila | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

15 лютого Україна вшановує День пам'яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів та День виводу військ з Афганістану. 26 років минуло, як закінчилася війна, але пам'ять про неї невмируща. Учні 8-а класу з класним керівником Кравченко М.В. 13 лютого на виховній годині «Лист із минулого» мали змогу ознайомитися з листами, медалями та документами нашого земляка, учасника тих подій Володимира Сивокобиленка, чиїм  ім’ям названо вулицю нашого міста. До речі, у школі в 2 класі навчається його маленька онучка - Софійка Сивокобиленко. Школярі з шаною та обережністю переглядали сімейні реліквії, що стали історичними  документами. Марія Володимирівна розповіла дітям про страшні події тих років. До сліз пройняв авторський вірш учениці 11 класу Цимбал Тетяни «Старий альбом». Ця година дійсно стала «виховною».  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в Афганістані і з надією на мирне майбутнє учні 8-а залишали свій кабінет.   [ ... Читати далі »

Переглядів: 819 | Додав: ludmila | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

14 лютого вся країна відзначає день закоханих.

Життя – це любов! Без любові немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження – маму, тата, день і ніч, сонце і дощик, тепло і холод, життя … Любити і бути коханим – найбільше щастя, й іншого не треба! Нехай в житті буде любов, пристрасна, ніжна, ласкава, чуттєва, п’янка . Хай живе любов ! З днем святого Валентина !

Переглядів: 644 | Додав: ludmila | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024