П`ятниця, 26.04.2024, 14:40
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 24

Соціально-психологічний театр створюється з метою розвитку креативних та комунікативних здібностей учнів, подолання негативних явищ у суспільстві, активізація роботи шкільного самоврядування та впровадження інноваційних та інтерактивних методів у навчально-виховний процес. Уже традиційно навесні школи з усього району готуються до вистав соціального театру. Честь приймати юних акторів VІ фестивалю соціально-психологічних театрів «Мім» випала нашій школі. І це не випадково, адже минулого року саме учні нашої школи здобули перемогу у конкурсі. Тема, над якою ми стали працювати, є актуальною на сьогоднішній час, це тема – «Біль моєї країни». За допомогою акторської майстерності наші актори донесли до глядачів та присутніх усю серйозність та наслідки занепаду української самобутності та культури. Проте ми віримо, що разом ми подолаємо всі труднощі і станемо на шлях відродження та збереження культури нашої рідної неньки – України. Наша школа перемогла в номінації «Кращий сценарій та режисура» і здобула ІІ місце соціально-психологічних театрів «Мім», з чим ми їх від щирого серця  вітаємо!    [ ... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: ludmila | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)

Щорічно у квітні районним відділом освіти організовується робота педагогічної виставки ППД «Освіта Христинівщини», цього року вона пройшла під гаслом «Мир малому і дорослому». Основною метою виставки є виявлення та поширення сучасних технологій навчання та виховання, популяризація кращих педагогічних здобутків працівників освіти районну. Традиційно на виставці представлені цифрові ресурси педагогічних працівників, а також, окрім наукових надбань, були виставлені творчі напрацювання учителів та їхніх учнів. Христинівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 взяла активну участь в цій виставці, продемонструвавши, що в нашій школі працюють не тільки висококваліфіковані майстри своєї справи, а й всебічно розвинуті талановиті особистості, в яких є чого навчатися.    [ ... Читати далі »

Переглядів: 671 | Додав: ludmila | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)

Шкільне життя не перестає бити життєвим ключем навіть у період канікул. Діти залюбки приходять до школи, не тільки щоб здобути такі важливі для свого щасливого майбутнього знання, а й для всебічного розвитку. Ось таким періодом, для відкриття чогось нового, є весняні канікули. Учні 5-х класів з великим задоволенням відгукнулися на акцію «Ліки для книги». E ході цієї акції бібліотекар провів свого роду екскурсію по світлиці книг. Дітям настільки було цікаво, що вони самостійно «обирали пацієнтів», яким потрібна була допомога. Вражень від цієї мандрівки, полицями книг, було настільки багато, що учні запропонували зробити таку акцію традиційною під час канікул. Також протягом тижня шкільний актив збирався в стінах школи, для того, щоб зробити пасхальні подарунки воїнам в зоні АТО. Діти виготовляли різні сувеніри, писали листи, приносили з власної ініціативи солодощі, вкладаючи частинку свого серця та тепла і надії, на швидше їхнє повернення до своїх рідних.   [ ... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: ludmila | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024