Субота, 27.04.2024, 02:44
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Вересень » 22 » 21.09-25.09.2020 Тиждень миру - 2020
20:57
21.09-25.09.2020 Тиждень миру - 2020

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру. До відзначення цього свята щороку долучається і наша школа але цього року за ініціативою наших учнів заходи до Дня миру проводилися не лише 21 вересня, а протягом тижня. Цей тиждень став дійсно незвичайним - сповнений добром, надією, почуттями, емоціями та великим бажанням ділитися найкращим з іншими.Понеділок розпочався флеш-мобом «Україна єдина», який підготували хореографічна студія «SOL dance» під керівництвом Лукінського С.О.. Учні 4-Б класу разом із класним керівником Ткач Л. І. створили композицію «До витоків історії Дня миру». На шкільному стадіоні відбувся футбольний матч «Єднаймося друзі» серед учнів 5-В класу під керівництвом Нагайчук Л. В.. Учні 2-Б класу разом із педагогом-організатором підготували та провели пізнавальну перерву «Голуб – символ миру».     

Не забули ми і про День партизанської слави України, який щороку відзначається 22 вересня. Цей день пройшов під гаслом - «Партизанська слава житиме у віках». Заходи, які проводилися, були спрямовані на те, щоб відтворити в пам’яті дітей важливий внесок українських військових проти фашистських окупантів. Зокрема вчителі історії провели інформаційні уроки і розповідали дітям про минуле партизанського руху.  Пасічний Р. В, у 9-Б класі провів історичну вікторину «Стежками минулого», Бурчак Н. Б. у 8-А годину спілкування «Пам’ятай минуле, будуй майбутнє», Кравченко М. В. підготувала для учнів 7-В класу  інформаційну хвилину «Партизанська слава житиме у віках». У шкільній бібліотеці пройшла виставка «Шляхами партизанської слави», де бібліотекар – Людмила Яківна провела пізнавальну перерву для учнів 5-А класу.  Класний керівник 8-Б класу, Крещук Т. П. провела виховний захід «Ми боролись не заради слави», на якому учні познайомилися з внеском партизанського руху у перемогу над нацизмом.              

У середу учні школи приєдналися до проведення Всеукраїнської кампанії «Голуб миру». Діти власноруч виготовили  паперових голубів, як символ миру та духовного розвитку нації.  До кожного паперового голуба прикріпили свої  листи, в яких бажають усім людям здоров’я, висловили прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими. Всі виготовлені листівки діти подарували жителям міста дорогою додому. А учні 6-М класу проявили ініціативу і започаткували акцію «Подаруй голуба однокласнику», під час якої діти обмінювалися листівками з надписами що для них мир.            

У четвер учні 1-І та 2-І презентували стінгазети «Діти миру – за мир!», в якій діти зазначили, що для них є мир і які є шляхи до його збереження. Небайдужими не залишилися і решта молодших школярів, які продемонстрували виставку малюнків «Я хочу жити в якісному світі».                           

У п’ятницю був проведений конкурс плакатів «Я за мир в Україні» та акція «Я обираю МИР» для учнів 5-7 класів. Учні на долоньках писали свої побажання та прикріпили на інформаційний стенд. Під час великої перерви лідери учнівського самоврядування організували та провели для учнів 1-Б класу «Пісенний вернісаж Миру», а для учнів 1-А танцювальний флеш-моб «Діти Миру – за Мир!». Класний керівник Баланщук І. С. провела виховний захід на свіжому повітрі «Мир на землі – радість у класній родині». Керівник англомовного гуртка «Євро клуб» Недопьокіна Т. М. провела з учнями вікторину "The language of peace begins with me" («Мова Миру починається з мене»). Закінчився день танцювальним марафоном від учнів 5-В класу «Під мирним небом».                                                                  

Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

 

Переглядів: 324 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024