Вівторок, 23.04.2024, 18:01
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Лютий » 4 » 27.01.-31.01.2020 Тиждень профорієнтації "Я обираю своє майбутнє"
10:00
27.01.-31.01.2020 Тиждень профорієнтації "Я обираю своє майбутнє"

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожної людини. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів, обрати свій, єдиний. І справді, дуже нелегко розібратися у такому великому розмаїтті професій. Традиційно кожного навчального року з метою підготовки та допомоги школярам у виборі майбутньої професії в нашій школі проходить тиждень професійної орієнтації учнів. З 27 по 31 січня, в рамках тижня профорієнтації «Твоє життя – твій особистий вибір», було проведено низку заходів для школярів.

Впродовж тижня на тематичній дошці було спроектовано інформаційний куточок «Стратегія успіху або як обрати професію». На дошці були представлені професії різних типів, діагностичні методики, прислів’я та приказки про працю. Тиждень розпочався виставкою тематичної літератури у шкільній бібліотеці «Професії у нашому житті».Вчитель іноземної мови – Нагірич І. Ю. провела для учнів 1-І 5-ти хвилинку «Різні професії на англійській мові».

У 8-А класі на уроці фінансової грамотності Усатюк О. Я.

Педагог-організатор – Баланщук І. С. провела для учнів 2-І класу квест «Захоплюючий світ професій». Діти працювали в групах, вони отримали картки на яких зображено різні види діяльності людей, завдання полягало віднайти до кожної картки атрибути, які відповідають цій професії. Також учениця цього класу – Гук Аліса підготувала проект «Подорожі світом як частина професії», юна мандрівниця розглянула проект через призму її улюбленої телепередачі «Орел і Решка».

Учні 7-Б класу переглянули відеороликів «Вибір майбутньої професії і її вплив на подальше життя».

Учні 8-А класу (класний керівник Усатюк Олександра Ярославівна) були залучені до проведення квесту «Професії у нашому житті». Квест виявився дуже цікавим для учнів, адже всі вони з бажанням прагнули здобути перемогу, тому активно виконували завдання на відповідних станціях. В ході квесту виступила Білоусова Катя з власним дослідженням на тему «Соціальні проблеми безробіття Христинівщини».

Учні 1-І класу, класний керівник Білоусова Людмила Іванівна, взяли участь у виховній годині "Цікавий світ професій". Діти ознайомились з деякими видами професій, адже їх існує досить багато. Вони усвідомили важливість і значення кожної з професій людей, що добробут всіх громадян примножується працею. Головним завданням виховної години було викликати почуття поваги до трудівників та прагнення сумлінно працювати, сприяти розвитку трудової активності і працьовитості школярів, набуттю віри у свої сили та бажання здобувати знання.

Під час проведення тижня профорієнтації учні дізналися чимало нового про широкий світ професій. І ким би вони не мріяли стати, яку б професію собі не обрали, кожен повинен добре знати свою справу, робити її чесно та вміло.

Тож хай майбутні професії наших школярів принесуть їм радість, моральне й духовне задоволення, адже вдало обрана професія – ключ до успіху.

 

Переглядів: 452 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024