П`ятниця, 26.04.2024, 21:49
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

06 квітня 2020 року  в Христинівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2.  відбулося засідання атестаційної комісії, яке  відповідно до листа МОН від 27.03.2020 року № 1/9-179 «Щодо проведення атестації педагогічних працівників у 2020 році в умовах карантину» було проведено в режимі онлайн. Атестація у 2019/2020 навчальному році проходила відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від  06.10.2010 № 930 (зі змінами). Протягом міжатестаційного періоду атестаційна комісія закладу  вивчала педагогічну діяльність осіб, які атестуються, шляхом відвідування занять, виховних заходів, ознайомлення з навчальною документацією щодо виконання педагогічним працівником своїх посадових обов'язків, його участі у роботі методичних об'єднань, конкурсах та інших заходах, пов'язаних з організацією освітнього процесу.  ... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: ludmila | Дата: 09.04.2020 | Коментарі (0)

Шановні батьки та учні! Ми нагадуємо вам, що карантин - це необхідні обмеження задля подолання поширення вірусу в умовах пандемії. Проте це не привід сумувати. Педагогічний колектив школи не міг залишитися осторонь і позбавити вас нашої підтримки. Для цього запроваджуємо індивідуальні консультації для батьків з питань виховної роботи (за запитом) які будуть здійснюватись за телефонами соціально-психологічної служби школи:

Цимбал Світлана Миколаївна (заступник директора з виховної роботи) тел.098-7385778

Передрій Вероніка Сергіївна (соціальний педагог) тел. 098-9547637

Кравченко Олексія В’ячеславович (практичний психолог) тел. 067-8347052

Крім того на нашому сайті ви можете ознайомитись з цікавими та корисними матеріалами, які допоможуть вам комфортно та з користю проводити карантин

Бажаємо вам міцного здоров'я, гарного настрою, сильного імунітету. Разом ми  все здолаємо. Клятий вірус скине нарешті свою корону перед сильною нацією. Тримаймося разом та залишаймося вдома. ... Читати далі »

Переглядів: 297 | Додав: ludmila | Дата: 08.04.2020 | Коментарі (0)

В понеділок, 6 квітня, о 10:00 для учнів 5-11 класів з усієї країни стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн» – уроки з 11 предметів транслюватимуться для учнів 5-11 класів. Про це повідомляє прес-служба Міносвіти.

Заняття для усіх класів можна буде переглянути на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки. Також, за кожним класом закріплено телеканал чи медіаресурс, який у будні транслюватиме уроки для тих дітей, які з різних причин не мають можливості переглянути їх в Інтернеті.   ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: ludmila | Дата: 08.04.2020 | Коментарі (0)

Доброго всім дня! Вас вітають Тільки Хороші Новини.  Минає  перший тиждень  квітня та перший тиждень  дистанційного  навчання . Як ми і обіцяли – в нашому випуску новин ми покажемо, як воно - дистанційно навчатись, спілкуватись з друзями. Як проходять ці карантинні дні в наших учнів, чим займають себе.

Переглядів: 266 | Додав: ludmila | Дата: 03.04.2020 | Коментарі (0)

Цього навчального року батьки, учні та учителі у повному обсязі стануть обізнаними у специфіці дистанційного навчання. Оскільки боротьба із коронавірусом в Україні продовжується, то й карантинні заходи продовжені до 24 квітня. А це означає, що у нас, як і у всіх навчальних закладах дистанційне навчання буде здійснюватися як і планувалося.

Нашими вчителями онлайн навчання було організовано дуже швидко. Завдання окремо покласно за кожним предметом розміщені на сайті школи за відповідним посиланням.  Яке ж воно  - дистанційне навчання? ... Читати далі »

Переглядів: 263 | Додав: ludmila | Дата: 03.04.2020 | Коментарі (0)

 

31 березня директор школи провела онлайн-нараду.  Про що говорили? Аналізували  проблеми розпочатого дистанційного навчання. 

Зважаючи на продовження карантину атестація педагогічних працівників пройде в новому незвичайному форматі – ОНЛАЙН.

Заповнення Класних журналів продовжиться після завершення карантину.

Говорили про завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії. У зв’язку з загальнонаціональним карантином Міністерство освіти і науки розробило два сценарії ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: ludmila | Дата: 01.04.2020 | Коментарі (0)

Шановні класні керівники, батьки! Дорогі діти! До вашої уваги план виховної роботи на час карантину. На вас чекають цікаві заходи: та конкурси.  Долучайтесь та проводьте час з користю. Найактивніші учасники будуть відзначені грамотами та подарунками після карантину!!!  

За результатами участі в запропонованих заходах та попередніми результатами, які були до карантину буде визначено найактивніших учнів, найактивніший клас, найкреативніша родина. Бажаємо вам всім здоров'я та температури 36,6!  ... Читати далі »

Переглядів: 379 | Додав: ludmila | Дата: 01.04.2020 | Коментарі (0)

Переглядів: 249 | Додав: ludmila | Дата: 30.03.2020 | Коментарі (0)

ШАНОВНІ БАТЬКИ! ДОРОГІ НАШІ  УЧНІ!

У зв’язку із продовженням призупинення навчання, закінченням весняних канікул, в нашій школі для організації освітнього процесу в умовах карантину 

з 30 березня 2020 року ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ навчання з елементами дистанційних технологій. 

Нагадуємо, що дистанційне навчання – це НАВЧАННЯ, а не відпочинок дітей протягом дня. Для переважної більшості педагогів нашого закладу (як і всієї країни) це форма навчання нова. Тому для нас саме настав час, коли за короткий проміжок часу потрібно було переформатувати роботу на новий лад. Педагоги ретельно працювали: готували презентації, конспекти, тестування, відеоуроки, знаходили посилання на відеоматеріали, щоб при відсутності вчителя, діти змогли успішно опанувати матеріал. 

Тому працюємо таким чином:

 Діти  отримали завдання, які протягом карантину необхідно опрацювати. Їх немало, але учителі завжди на зв`язку і, при необхідності, готові проводити онлайн-уроки,  вебінари, відеоконференції, консультації. Ми пропонуємо максимально дотримуватися вашого традиційного розкладу (відповідно часу тривалості уроків та перерв). Якщо це не онлайн-урок чи вебінар, то, звісно, консультації можуть і подовжитись. Наші учителі відкриті для усіх видів роботи, на різних  платформах  соціальних мереж: Телеграм, Viber, Skype, Google Class 

та ін. Але, всі ми люди, і консультувати цілодобово неможливо, тому усі консультації, які не встигли отримати за розкладом, попередньо потрібно погодити з вашим учителем  і, бажано, в період робочого дня.  

І хоча завдання віртуальні, та оцінювання відбуватиметься абсолютно реальне. Звичайно, традиційних контрольних не буде, але, пройшовши  онлайн-тестування, ви зможете отримати свої відмінні бали.  

Кожен клас отримує на урок чітку інструкцію, у якій розписано за сторінками, що конкретно вивчити з підручника, зошита-конструктора чи карток, законспектувати, створити; покликання на відповідні відеоуроки в інтернеті тощо. 

Створення відео забирає багато часу, але колеги стараються.  

Карантин – це  не канікули, а  навчальний робочий режим.  Тому завдання потрібно виконувати обов’язково, а не за бажанням. Просимо не залишати все на останні дні, а працювати систематично.

Звичайно, не всі завдання можливо перевірити дистанційно (наприклад, вірш напам’ять). Такі завдання перевірятимуться під час навчального процесу по завершенню карантину.
        Що ж, успішного навчання, дорогі діти, колеги, батьки! Зараз усі ми маємо навчитися співпраці та якомога швидше  побороти епідемію. Бережіть себе! Ми вас любимо та скучаємо!

... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: ludmila | Дата: 30.03.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 45 46 47 48 49 ... 115 116 »
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024