Неділя, 19.05.2024, 16:53
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

21 квітня в нашій школі пройшло уже традиційне шкільне свято «Вернісаж особистостей». Мета даного свята є створення умов для виявлення обдарованих учнів та надати їм підтримку у творчому, інтелектуальному, духовному і фізичному розвитку. Конкурс «Вернісаж особистостей» - складне випробування, беруть участь у якому учні, які мають високий науковий рівень, показали себе творчими особистостями, є активними  в шкільному та позашкільному житті. Цього року переможців - 42, і це не дарма, адже наша школа багата на розумних, талановитих, всебічно розвинених дітей. Найголовніша інтрига конкурсу: хто ж отримає почесне звання -  «Учень року». Володарем звання "Учень року - 2016" і грошової премії (1000 грн) від міського голови Наконечного М.М. стала  учениця 11-Б класу - Кучай Катерина. Ми від щирого серця вітаємо Катю та всіх учасників конкурсу та бажаємо їм творчих злетів і нових перемог. [ ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: ludmila | Дата: 29.04.2016 | Коментарі (0)

Соціально-психологічний театр створюється з метою розвитку креативних та комунікативних здібностей учнів, подолання негативних явищ у суспільстві, активізація роботи шкільного самоврядування та впровадження інноваційних та інтерактивних методів у навчально-виховний процес. Уже традиційно навесні школи з усього району готуються до вистав соціального театру. Честь приймати юних акторів VІ фестивалю соціально-психологічних театрів «Мім» випала нашій школі. І це не випадково, адже минулого року саме учні нашої школи здобули перемогу у конкурсі. Тема, над якою ми стали працювати, є актуальною на сьогоднішній час, це тема – «Біль моєї країни». За допомогою акторської майстерності наші актори донесли до глядачів та присутніх усю серйозність та наслідки занепаду української самобутності та культури. Проте ми віримо, що разом ми подолаємо всі труднощі і станемо на шлях відродження та збереження культури нашої рідної неньки – України. Наша школа перемогла в номінації «Кращий сценарій та режисура» і здобула ІІ місце соціально-психологічних театрів «Мім», з чим ми їх від щирого серця  вітаємо!    [ ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: ludmila | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)

Щорічно у квітні районним відділом освіти організовується робота педагогічної виставки ППД «Освіта Христинівщини», цього року вона пройшла під гаслом «Мир малому і дорослому». Основною метою виставки є виявлення та поширення сучасних технологій навчання та виховання, популяризація кращих педагогічних здобутків працівників освіти районну. Традиційно на виставці представлені цифрові ресурси педагогічних працівників, а також, окрім наукових надбань, були виставлені творчі напрацювання учителів та їхніх учнів. Христинівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 взяла активну участь в цій виставці, продемонструвавши, що в нашій школі працюють не тільки висококваліфіковані майстри своєї справи, а й всебічно розвинуті талановиті особистості, в яких є чого навчатися.    [ ... Читати далі »

Переглядів: 677 | Додав: ludmila | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)

Шкільне життя не перестає бити життєвим ключем навіть у період канікул. Діти залюбки приходять до школи, не тільки щоб здобути такі важливі для свого щасливого майбутнього знання, а й для всебічного розвитку. Ось таким періодом, для відкриття чогось нового, є весняні канікули. Учні 5-х класів з великим задоволенням відгукнулися на акцію «Ліки для книги». E ході цієї акції бібліотекар провів свого роду екскурсію по світлиці книг. Дітям настільки було цікаво, що вони самостійно «обирали пацієнтів», яким потрібна була допомога. Вражень від цієї мандрівки, полицями книг, було настільки багато, що учні запропонували зробити таку акцію традиційною під час канікул. Також протягом тижня шкільний актив збирався в стінах школи, для того, щоб зробити пасхальні подарунки воїнам в зоні АТО. Діти виготовляли різні сувеніри, писали листи, приносили з власної ініціативи солодощі, вкладаючи частинку свого серця та тепла і надії, на швидше їхнє повернення до своїх рідних.   [ ... Читати далі »

Переглядів: 589 | Додав: ludmila | Дата: 24.04.2016 | Коментарі (0)

31 березня в нашій школі вперше пройшло свято для найменших наших учениць, дівчаток 1-4 класів, конкурс «Міс Весняночка». Одинадцять конкурсанток пройшли чотири конкурси, які включали в себе: візитівка – знайомство з учасницями; представлення весняного вбрання; інтелектуальний конкурс для 1-2 класів «Ми родом із дитинства», а для 3-4 кл. «Мега-мозок»; "Мій коник" -представлення творчих здібностей. На свято завітало багато гостей: батьки, бабусі та дідусі, знайомі та однокласники для того, щоб підтримати своїх фаворитів, атмосфера в залі панувала незвичайна. Кожна учасниця отримала своє знання, а Міс Весняночкою стала учениця 3-а класу – Громова Ульяна. Ми сподіваємося, що відтепер, це свято стане для нас доброю традицією. [ ... Читати далі »

Переглядів: 691 | Додав: ludmila | Дата: 06.04.2016 | Коментарі (0)

Третій рік поспіль наша школа займає почесне І місце у районнному конкурсі «Випускник року". У цьогорічному конкурсі «Випускник року – 2016» учениця 11-б класу Кучай Катерина за результатами тестування вийшла у фінал і представила нашу школу в ІІ етапі районного конкурсу «Випускник року – 2016»,  який відбувся 30 березня 2016 року в актовій залі Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Наша Катя достойно справилася з усіма завданнями. 

   Вітаємо випускницю  Кучай Катю з перемогою в районному конкурсі   "Випускник року - 2016".   [ ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: ludmila | Дата: 03.04.2016 | Коментарі (0)

25 березня 2016 року на базі школи  відбувся районний семінар-практикум учителів зарубіжної літератури.  ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: ludmila | Дата: 26.03.2016 | Коментарі (0)

У світі навколо нас багато всього цікавого та захоплюючого. Кожен може знайти собі якесь захоплення по душі. Адже кожна людина має якісь уподобання, про щось мріє, прагне до чогось незвичайного, хоче проявити себе у чомусь, тому із задоволенням виконує ту чи іншу роботу. Виникає запитання, коли ж у людей з’являються захоплення? Відповідь одна - в дитинстві! З приводу цього перед нами постає завдання – відкриття талантів та захоплень наших учнів. Чим ми і зайнялися. 21 березня у нашій школі розпочався тиждень «Світ моїх захоплень». Протягом всього тижня проводилися майстер-класи із виробів сувенірів із підручних засобів, це настільки зацікавило дітей, що охочих зробити щось своїми власними руками виявилося дуже багато. Результат майстер-класів перевершив усі наші сподівання, і ми просто не змогли не зробити виставку робіт дітей під назвою «Світ моїх захоплень» ... Читати далі »

Переглядів: 661 | Додав: ludmila | Дата: 26.03.2016 | Коментарі (0)

З метою популяризації української та сучасної літератури був проведений Тиждень дитячої та юнацької книги.  Оформлено в бібліотеці  книжкові виставки: «Книга – міст у світ знань», «Цей чудовий світ казки», «Герої улюблених книг». Проведено бібліотечні години: «Читацька скарбничка Марійки Підгірянки» (2-А, 2-Б, 2-В), «Письменники Черкащини» (5 кл.); вікторина «Загадкова» (1-А, 1-Б,1-В); конкурс «Дорога нам книжка кожна» (3-А, 3-В, 4-Б); усний журнал «Чарівники сміху» (3-Б),; свято «Люби та шануй книгу» (4-А). ... Читати далі »

Переглядів: 654 | Додав: ludmila | Дата: 26.03.2016 | Коментарі (0)

9 березня Володимир Олійник відзначав би 31 річницю свого дня народження, але не судилося… Страшні події війни на сході, 9 липня 2015 року, безжально забрали життя нашого земляка та й більше, випускника нашої школи.

З нагоди річниці, 9 березня в нашій школі відбулася лінійка-пам’яті Володимиру Олійнику. Учні 8-А класу разом із своїм класним керівником – Калиндрузь Л.М. підготували виховний захід, на якому були присутні не тільки наші учні, а й рідні та небайдужі люди Володимира – це його мама, сестра, друзі, однокласники та солдати, які були поруч в останні секунди життя. Пошуковий загін «Юність» (учні 8-А кл.) розповіли про дитячі, шкільні та студентські сторінки його такого молодого та короткого життя… [ ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: ludmila | Дата: 19.03.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 82 83 84 85 86 ... 115 116 »
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024