П`ятниця, 26.04.2024, 21:33
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 24 » Тиждень книги в школі
14:52
Тиждень книги в школі
   Хоч наш вік і вік технологій та де б ми були, не тримаючи в руках книги. З глибокої давнини складає людство шану книзі – другу та пораднику. 
  З 19.03 по 23.03 під керівництвом бібліотекаря Граєвської Л.Я. в школі проводився тиждень дитячої книги. [ ?]
 
 У понеділок учні 7-А та 7-Б класів мали змогу перевірити свої знання із світової літератури. Для них програму пізнавального КВК підготували бібліотекар Граєвська Людмила Яківна та вчитель світової літератури Розношенська Оксана Петрівна. Команди були дівочі з капітанами хлопцями – Левченко Микола (7-А) і Трішніков Роман (7-Б). Весела боротьба у вирі світової літератури закінчилася перемогою 7-А класу.
 
У вівторок маленькі читачі  других класів відвідали виставку шкільної бібліотеки «Чарівний світ дитячої книги», «Книга – міст у світ знань». А учні 3-А класу пограли з Людмилою Яківною в літературне лото « Білоусові загадки».
 
Середа розпочалась інформ-хвилинкою «Книга-твій друг і порадник», проведеною вчителем української мови Свіщенко Валентиною Володимирівною. Дуже цікаво пройшла й бібліотечна година «Дім без книги – день без сонця» для учнів 3-Б класу. Людмила Яківна в цікавій формі розповіла про виникнення та шлях книги до сьогодення. А учні показали веселу виставу. Не покладаючи рук працювали у книжковій лікарні учні 2-А класу. З захопленням та обережністю ремонтували дітлахи занедбані невдячними руками книжки.
 
 Наступний день (четвер) приніс чимало задоволення учням перших класів. Адже для них маленькі артисти лялькового театру  2-Б класу підготували повчальну виставу про Колобка-нечупуру. Малеча після вистави завітала й до бібліотеки, щоб і собі підібрати цікаву казочку. Бібліотечну годину «Наталя Забіла – дитяча письменниця» охоче слухали учні 3-Вкласу.  Адже вона проводилась із використанням мультимедійної презентації про життя письменниці та сценок із її казок.
 
 Завершився тиждень  святом «Люби і шануй книгу!» Свято підготували Граєвська Людмила Яківна та Найдюк Надія Василівна з 4-А класом. Були запрошені молодші школярі. Казкова Книжкова Фея, Червона Шапочка, Буратіно, Незнайко, Підручники та Книжковий Лікар протягом усього свята навчали дітей бережному ставленню до книги, розповідали про значимість та необхідність її у нашому житті. А Сидун Яна та ансамбль дівчаток «Росинка» подарували глядачам свій незрівнянний спів. Тиждень закінчився, та отримані знання та емоції залишаться ще надовго.
 
 
 
 
 
Переглядів: 2129 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024