П`ятниця, 26.04.2024, 08:07
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Січень » 1 » З Новим роком та Різдвом Христовим!
14:46
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі колеги, учні, батьки!
Сердечно вітаю Вас з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!
З дитинства – це найкращі і радісні дні, сповнені очікуванням казки, зігріті душевним теплом і любов’ю.
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2017-ий рік був прожитий недарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень; новий професійний і життєвий досвід.
Шановні вчителі!
Зичу вам простого щастя, здоров'я, сімейного затишку та радості всім! Нехай кожен з нас стане трішки добрішими, мудрішими, здоровіше, оптимістичніше, більш щирим, чуйним, люблячим і коханим - адже це найкраще, просте і головне в нашому Житті! І головне - вірити в чудеса і все збудеться!
Дорогі учні!
Нехай доля усміхається вам в усіх ваших починаннях! Нехай ваші серця наповнюються чистими бажаннями, світлими роздумами, глибокими знаннями, а життя – тільки добрими справами!
  ?


Любі випускники Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2!
Коли на дворі зимно, кружляють сніжинки, а в оселях запалюються свічки та вогники на ялинках, тоді наші серця переповнюються очікуванням дива. Ми згадуємо все те, що було у нас минулому, намагаючись забрати з собою у рік прийдешній лише гарні, світлі згадки та починання. Мріємо про майбутнє, радісні зустрічі, нові емоції та щастя. Тож бажаю вам здійснення усіх заповітних та добрих мрій, радісних зустрічей, творчих успіхів та удачі! Нехай ваша життєва нива з року в рік засівається зернами добра, щастя та благополуччя. Пам’ятайте, що двері Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 завжди відкриті для вас!

Шановні батьки!
Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

Щиро зичу усім міцного здоров’я, родинного благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, наснаги і творчих сил, а Різдвяна зоря хай об’єднає всіх нас чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, наповнила серця любов’ю, вірою і надією!

Щасливого вам Нового року та веселих різдвяних свят!

Директор школи Кравченко Л.П.

 

Переглядів: 442 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024