Неділя, 28.04.2024, 11:59
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Березень » 30

ШАНОВНІ БАТЬКИ! ДОРОГІ НАШІ  УЧНІ!

У зв’язку із продовженням призупинення навчання, закінченням весняних канікул, в нашій школі для організації освітнього процесу в умовах карантину 

з 30 березня 2020 року ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ навчання з елементами дистанційних технологій. 

Нагадуємо, що дистанційне навчання – це НАВЧАННЯ, а не відпочинок дітей протягом дня. Для переважної більшості педагогів нашого закладу (як і всієї країни) це форма навчання нова. Тому для нас саме настав час, коли за короткий проміжок часу потрібно було переформатувати роботу на новий лад. Педагоги ретельно працювали: готували презентації, конспекти, тестування, відеоуроки, знаходили посилання на відеоматеріали, щоб при відсутності вчителя, діти змогли успішно опанувати матеріал. 

Тому працюємо таким чином:

 Діти  отримали завдання, які протягом карантину необхідно опрацювати. Їх немало, але учителі завжди на зв`язку і, при необхідності, готові проводити онлайн-уроки,  вебінари, відеоконференції, консультації. Ми пропонуємо максимально дотримуватися вашого традиційного розкладу (відповідно часу тривалості уроків та перерв). Якщо це не онлайн-урок чи вебінар, то, звісно, консультації можуть і подовжитись. Наші учителі відкриті для усіх видів роботи, на різних  платформах  соціальних мереж: Телеграм, Viber, Skype, Google Class 

та ін. Але, всі ми люди, і консультувати цілодобово неможливо, тому усі консультації, які не встигли отримати за розкладом, попередньо потрібно погодити з вашим учителем  і, бажано, в період робочого дня.  

І хоча завдання віртуальні, та оцінювання відбуватиметься абсолютно реальне. Звичайно, традиційних контрольних не буде, але, пройшовши  онлайн-тестування, ви зможете отримати свої відмінні бали.  

Кожен клас отримує на урок чітку інструкцію, у якій розписано за сторінками, що конкретно вивчити з підручника, зошита-конструктора чи карток, законспектувати, створити; покликання на відповідні відеоуроки в інтернеті тощо. 

Створення відео забирає багато часу, але колеги стараються.  

Карантин – це  не канікули, а  навчальний робочий режим.  Тому завдання потрібно виконувати обов’язково, а не за бажанням. Просимо не залишати все на останні дні, а працювати систематично.

Звичайно, не всі завдання можливо перевірити дистанційно (наприклад, вірш напам’ять). Такі завдання перевірятимуться під час навчального процесу по завершенню карантину.
        Що ж, успішного навчання, дорогі діти, колеги, батьки! Зараз усі ми маємо навчитися співпраці та якомога швидше  побороти епідемію. Бережіть себе! Ми вас любимо та скучаємо!

... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: ludmila | Дата: 30.03.2020 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024