Вівторок, 16.04.2024, 17:20
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1052
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Травень » 29

Швидко промайнув 2019/2020 навчальний рік, наповнений змістовними подіями. Залишились позаду уроки, свята, зустрічі, екскурсії, дистанційний освітній процес.  Сьогодні, 29 травня, останній дзвоник пролунав для 688 учнів Христинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Цьогоріч - це свято зовсім незвичайне - все в онлайн режимі. Лідерський, батьківський активи  стали  разом із адміністрацією та вчителями співавторами нового формату онлайн – свята, а саме створення відеофільму, у якому підбили підсумки основних досягнень у 2019/2020 н.р., пригадали різноманітні цікаві заходи та свята, висловили подяку учням, батькам та вчителям.

        З теплими словами привітань до усіх присутніх та випускників звернулася керівник закладу Людмила Кравченко, яка побажала учням влітку гарно відпочити, випускникам успішно здати ЗНО та вступити до вищих навчальних закладів. Хвилюючими та урочистими були привітання від таких гарних, веселих, іноді кумедних  учнів початкової ланки. Випускникам мелодія шкільного дзвоника сповістила, що це про останні хвилини безтурботного дитинства,  що попереду доросле життя, у якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.

    З останнім днем шкільних років та своїми класними керівниками Жучковою Оленою Григорівною та Сивак Ларисою Володимирівною попрощалися 39 учнів 11 класу. 

Особливі слова хочеться сказати вам, дорогі випускники! Адже для вас цей дзвоник звучить востаннє. позаду - шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Cьогодні – перший день відліку вашого дорослого життя. Я зичу, щоб воно було вдалим, не дуже важким, але саме головне – мирним.  Я дуже хочу, щоб всі ви успішно СКЛАЛИ  ЗНО, вступили до омріяних навчальних закладів; здобули ту професію, яка б приносила задоволення кожного дня; мали престижну роботу, яка достойно оплачується; створили власну сім’ю,  піклувалися про батьків і, звичайно ж, не забували школу: приїжджали, телефонували, надсилали листи, повідомлення. Нехай ваш життєвий шлях буде завжди щасливим та успішним. Адже  Ваші успіхи стануть найвищою  винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов,  доброту, щедрість своїх гарячих сердець.

     Приємно відзначити, що відзнаку " УЧЕНЬ РОКУ - 2020" отримали, саме випускники Кравченко Владислав та Білоусова Катерина.

   Для випсукників 4-х та 9-х класів цей останній дзвоник теж особливий, адже четвертокласники прощаються з початковою школою, першими вчителями Найдюк Надією Василівною, Бойченко Людмилою Борисівною, Підгородецькою Наталією Юріївною, а дехто з дев'ятикласників 1 ВЕРЕСНЯ вже не повернеться до школи, не зустрінуть своїх класних керівників Пилипишину Надію Михайлівну та Сокур Олену Вікторівну, а стануть студентами училищ, технікумів та коледжів.

      Закінчення навчального процесу - це важливий етап у становленні і змужнінні, позаяк випускникам доведеться робити перші самостійні кроки. Отож, бажаємо, вам, дорогі випускники зробити усе, щоби стати гідними українцями, виправдати сподівання своїх батьків та вчителів!

     А для всіх учнів - це початок літніх, веселих канікул. Відпочивайте, набирайтеся сил, зміцнюйте імунітет і до зустрічі у вересні 2020 року!

ШКОЛА ЧЕКАЄ, ШКОЛА СУМУЄ!!!

  ... Читати далі »

Переглядів: 330 | Додав: ludmila | Дата: 29.05.2020 | Коментарі (4)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024