Неділя, 28.04.2024, 22:13
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Лютий » 27

Під час ранкової зустрічі у 7-Б класі було проведено бесіду «Україна в полум’ї війни». Війна! 24 лютого 2022 року, день який назавжди змінив життя України та світу. Російсько-українські (гібридні) війни тривають з перервами протягом останніх дев’яти століть. У 2022 році ця війна набрала нового масштабу, коли рф здійснила відкритий воєнний напад на Україну о 3:40 24 лютого 2022 року. Але наші вороги не знали, що любов українців до своєї Батьківщини безмежна, вона вражає і надихає увесь світ. Ми, українці, чітко усвідомлюємо, за що боремося! Наш бій за свободу, незалежність, щасливе майбутнє. Ми боремося за Україну! ... Читати далі »

Переглядів: 60 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

21 лютого особливе свято – Міжнародний день рідної мови. Українська мова – це безмежний океан. Вона мелодійна, як пісня солов’я, прекрасна й барвиста, наче дощова веселка. Не можна ходити по рідній землі, щоб не милуватися виплеканою у віках рідною мовою.  З нагоди величного свята класним керівником 7-В класу Жучковою Оленою Григорівною під час ранкової зустрічі з учнями було проведено годину спілкування «Мова кожного народу – неповторна і своя…». А для учнів 6 - А класу вчитель української мови та літератури І. О. Любарська провела вікторину « Ми знаємо українську мову» , учні змогли продемонструвати свої знання і вкотре підтвердити думку, що українці – це дійсно розумна нація, яка має чим пишатися. ... Читати далі »

Переглядів: 67 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

Немає жителя в Україні, який би не знав про трагедію, що сталася 2014 року на Майдані Незалежності. Під час Революції Гідності в самому серці України стався масовий розстріл людей. «Небесною Cотнею» називають загиблих учасників Революції Гідності — масових акцій протесту протягом зими 2013-2014 років. Сьогодні ми їх згадуємо, бо не маємо права забувати. Це дуже болюча тема. Постійно йде переоцінка політичних подій тієї зими. 20 лютого у школах зазвичай проводять єдиний урок та позакласні виховні години до Дня Героїв Небесної Сотні. ... Читати далі »

Переглядів: 59 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ! 18 лютого 2023 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. В обласному етапі конкурсу-захисту в секції «Педагогіка» почесне ІІ місце виборов Дмитро СЛОБОДЯНЮК, учень 8-М класу та Маргарита Колісніченко має також почесне ІІ місце у секції "Навчальні програми" (відділення "Інформаційні технології») (науковий керівник - Калиндрузь Любов Миколаївна). Щиро вітаємо Дмитра та Маргариту і х наукових керівників з перемогою. Зичимо Міті й Маргоші надалі наукових успіхів і здобутків, максимального розвитку своїх творчих здібностей. Висловлюємо вдячність Кравченко Людмилі Петрівні та Калиндрузь Любові Миколаївні за підготовку та гідний виступ їх учнів в конкурсі-захисті МАН. ... Читати далі »

Переглядів: 51 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

17 лютого - ДЕНЬ СПОНТАННОГО ПРОЯВУ ДОБРОТИ! Святкування Дня спонтанного прояву доброти в Україні поки проводиться практично непомітно, оскільки про нього мало хто знає. Але учні 2-В класу добре знають, що це за свято. Суть свята полягає в безкорисливому і безмежному прояві доброти стосовно всіх оточуючих. Справжня доброта не повинна чекати похвали або подяки. Головна нагорода за доброту людини – радість інших людей. На виховній годині у 2-В класі Наталія Володимирівна розповідала дітям, як поширювати довкола свою доброту. Діти визначали, які вчинки хороші, а які погані, потім створювали "дерево добра". ... Читати далі »

Переглядів: 50 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

16 лютого відповідно до Наказу Міністра оборони України №63 від 14.02.2018 року щорічно проводяться заходи з відзначення кращих військових журналістів, пресофіцерів, офіцерів зі зв'язків з громадськістю. Також це день пам'яті, коли вшановують військових журналістів, які виконували завдання у зоні бойових дій. Цього дня колеги вітають і цивільних журналістів, які вели репортажі з фронту, і згадують полеглих, які з початком збройної агресії РФ стали до лав українського війська аби зупинити окупанта. Для учнів 11-Б класу класний керівник Роман Васильович провів виховну годину, на якій ознайомив з цією цікавою та не зовсім безпечною професією. ... Читати далі »

Переглядів: 60 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

До Дня Єднання в нашому закладі був проведений дружній турнір між командою учнів 10-их класів та командою учителів. «Єдині» та «Непереможні» змагалися у спритності, витривалості, вмінні працювати в команді. Чуттєвим було звернення ведучої, президента школи Громової Ульяни: «Шановна команда вчителів! Сьогодні ви повернетесь на кілька років у минуле. Згадаєте шкільні та студентські роки, уроки фізкультури та заняття спортом. Наша люба команда учнів! У вас ще все попереду. І колись, через багато років ви будете з приємністю згадувати цей дружній спортивний турнір з учителями. Ми - єдині і непереможні!» Після проведених естафет, спільної етнічної руханки, шановне журі оголосило результат турніру. Він виявився очікуваним – переможених немає. Обидві команди – сильні, спритні та розумні. Директор закладу Людмила Петрівна звернулася зі словами привітання до всіх присутніх, наголосивши, що ми сильні, непереможні, тому що єдині. І тільки в єдності ми - сила. ... Читати далі »

Переглядів: 46 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

Педагоги ОЗО «Христинівський ліцей» тримають освітній фронт, впроваджують креативні інноваційні ідеї в освітній процес. Творчий колектив вчителів – Мігур Л.О., Розношенська О.П., Білоусова Л.І., Рожнатовська К.П., Підгородецька Н.П., Нагірич І.Ю., Недопьокіна Т.М., Пижик І.О. - представив власний педагогічний досвід на Тринадцятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2022» і здобули Диплом та Срібну медаль. Це вже друга медаль в скарбничці досягнень колективу школи на Міжнародному рівні.  Тримаємо освітній фронт! Все буде Україна! ... Читати далі »

Переглядів: 51 | Додав: ludmila | Дата: 27.02.2023 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024