Понеділок, 06.05.2024, 07:27
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

23 лютого в Уманському гуманітарно-педагогічному коледжі ім.Т.Г.Шевченка відбувся V-ий Регіональний конкурс читців-декламаторів «Барви слова». За підсумками конкурсу у номінації «читці-декламатори» журі визначило переможців - учнів нашої школи: Котюка  Олександра (І місце), Білецька Вероніка та Бурчак Людмила (ІІ місце).  http://umanpedcollege.at.ua/news/2017-03-01

 [ ... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: ludmila | Дата: 01.03.2017 | Коментарі (0)

У п’ятницю, 24 лютого, дружні класні родини 1-х та 4-х класів  зібрав  воєдино фестиваль народної пісні «У родинному колі». Це вже вдруге наша школа збирає родини на пісенний фестиваль.   [ ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: ludmila | Дата: 25.02.2017 | Коментарі (0)

У рамках батьківського тижня відбулася виставки родинної творчості та фотографій із сімейних альбомів "Про що розкажуть старі світлини" адже саме вони бережуть миттєвості  нашого життя – цікаві і несподівані, неповторні і важливі, незабутні і хвилюючі.  Неможливо було відірвати погляд від кожного столу – настільки талановиті наші батьки. Картини, вишивки, шиття та в'язання, вироби з дерева – чого тільки не було на тій виставці. А яке ж все чаруюче погляд! 1-Б клас представив роботи чотирьох поколінь родини Панасенків – першокласниці Аліни, її мами, бабусі та прабабусі. Яскраві виставки були у класах: 1-А (Найдюк Н.В.), 1-Б (Бойченко Л.Б.), 1-В Підгородецька Н.Ю.), 2-М (Онофрійчук О.М.), 2-Б (Дзюбенко Н.С.), 3-В (Дзюменко Г.В.), 4-А (Коцюба Н.В.), 4-Б (Ткач Л.І.), 4-В (Іщенко Л.М.), 5-А Усатюк О.Я.), 6-А (Пилипишина Н.М.), 6-Б (Сокур О.В.), 7-А (Гуць Л.Г.), 8-А Жучкова О.Г.), 8-В Розношенська О.П.). Щира вдячність родинам цих класів за можливість більшого єднання з мистецтвом, народною творчістю.   [ ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: ludmila | Дата: 25.02.2017 | Коментарі (0)

 21 лютого, стартував  районний фестиваль-конкурс дитячої художньої творчості «Мистецький дивокрай Черкащини», який проводиться серед учнів та шкільної молоді віком від 6 до 17 років.  Метою фестивалю є патріотичне виховання, формування національної свідомості підростаючого покоління засобами мистецтва та розвиток і виявлення творчого потенціалу обдарованої молоді в умовах відродження національної культури  та народних традицій, підвищення рівня виконавської майстерності колективів художньої самодіяльності та окремих виконавців.
Гідно представили Нашу Другу всі учні, які брали участь у фестивалі. Вихованки учителя музичного мистецтва Желєзної В.О. зачарували своїм співом усіх членів журі - солісти–вокалісти: Томачук Марійка  (1-В клас), Хоменко Вероніка  (6-Б клас), Самсоненко Цвєтана  (6-Б клас), Вокальний дует «Смайлики» - Громова Ульяна, Рижа Настя (4-А клас), Вокальний Ансамбль «Грація» - Самсоненко Цвєтана  (6-Б клас), Кревсун Олександра, Томачук Вікторія (7-А клас), Свіщенко Ольга (8-А клас).  [ ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: ludmila | Дата: 25.02.2017 | Коментарі (0)

23 лютого у великому спортивному залі на учнів 2-х та 3-х класів та їх батьків чекали гарний настрій та спортивний азарт – спортивно-родинне свято «Мама, тато, я – весела спортивна сім'я!», яке пройшло під гаслом «Здорові діти – нація здорова, багата Україна і чудова». [ ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: ludmila | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

22 лютого у школі відбулося святкування дня Масниці. Свято супроводжувалось цікавим дійством та веселощами. Так як Масляна асоціюється у багатьох українців із куштуванням млинців та вареників, то згідно народних традицій було організовано «український ярмарок». Брали участь у святі учні 5-11 класів, які були одягнені в українські народні костюми, що надало святу ще більшого колориту. Не можна не подякувати батькам, які втілили це все в життя, бо кожна родина поспішала зранку до школи з повними кошиками випічки й українських страв. На ярмарку лунали «заклички», щоб краще йшла торгівля:

«Підходьте, купуйте, купіть – не пошкодуйте!

Вареники – не погані! У олії та сметані!»,

«Панянко й молодець! Купуйте баранець!

Він цукровий, солоденький, Підходь, купуй швиденько!».   [ ... Читати далі »

Переглядів: 526 | Додав: ludmila | Дата: 24.02.2017 | Коментарі (0)

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначали Міжнародний день рідної мови. До відзначення Міжнародного дня рідної мови долучилася вся шкільна родина. Незабутньою для учнів у святкуванні Міжнародного Дня рідної мови була тематична загальношкільна лінійка, яка розпочалася «Молитвою до мови» Катерини Мотрич. Багато пізнавальної інформації почули учні молодших класів з експрес-повідомлення «Мово моя колискова, ти у серці моєму живеш» шкільної вістівної служби. З метою глибокої поваги та шани до рідної мови, було проведено години спілкування в 1 – 11 класах. Класні керівники ознайомили учнів з історією свята рідної мови, з поняттями «слово» та «мова». У цей день учні 5-9 класів долучилися до написання диктанту єдності – «Україна − наша земля, наша Батьківщина».  [ ... Читати далі »

Переглядів: 594 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

20 лютого у Христинівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулись тематичні заходи про масові акції протесту в Україні, що відбувались протягом листопада 2013 року - лютого 2014 року. Зранку учнівський та педагогічний колективи вшанували подвиг Героїв Небесної Сотні на лінійці пам’яті «Небесна Сотня у наших серцях», яку розпочали виконанням Гімну України. Поіменно згадали героїв, які загинули на Майдані Незалежності. Учениці 6-Б класу Хоменко Вероніка та Самсоненко Цвєтана виконали пісню «Не будь байдужим». Пам'ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання.  [ ... Читати далі »

Переглядів: 556 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

ШКОЛА - це держава, той маленький світ, у якому наші учні проживають цілих 11 літ. Життя нашої Христинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 дуже багатогранне, за 68 років її існування склалися свої прекрасні шкільні традиції: святкові концерти, новорічні ялинки для малюків, дискотеки для старшокласників, творчі вечори, конкурси, фестивалі, акції, родинні свята. Шкільні традиції є тією ланкою, яка об'єднує вчителів, учнів, випускників та батьків. Їх благотворний вплив ми відчуваємо і в свята і в повсякденному шкільному житті, вони надають школі те особливе, неповторне, що вирізняє нашу школу з-поміж інших, тим самим здружуючи шкільний колектив, збагачуючи його життя.

Так, з 20 лютого по 24 лютого в рамках проекту «Школа - Родина» пройде Батьківський тиждень.

Шановні батьки, щодня ми чекатимемо вас на уроках, виховних годинах та шкільних заходах. У понеділок протягом навчального дня у відкритому консультпункті ви зможете поспілкуватись зі шкільним психологом Кравченком Олексієм В'ячеславовичем. Безліч запитань, непорозумінь, зауважень - безвихідних ситуацій не існує, як стверджує Олексій В'ячеславович. А після уроків о 15.00. Олексій В'ячеславович проведе для батьків майбутніх п'ятикласників тренінг «Адаптація батьків до навчання їх дітей у п'ятому класі». [ ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

Цього тижня у нашій школі відбулося відразу кілька масштабних проектів, які сприяли зміцненню класного колективу. Проект «Моє дозвілля» дав змогу поєднати навчання та позашкільне життя, кожен з учнів у своєму класі поділився тим, як проводить своє дозвілля, чим захоплюється у вільний від уроків час. Так, об’єднавши зусилля, майже від кожного класу було створено колажі, плакати, стіннівки, малюнки. Фотовиставка «Природа мого краю» - це перш за все виховання любові до рідної Христинівської землі, до наших краєвидів, лісів, парків, скверів, водойм. Учні нашої школи створили справжню фотогалерею зі світлин нашого міста. Використовували при цьому знімки зроблені власноруч. Разом з батьками виготовили годівнички для птахів Бурчак Людмила та Черній Дмитро.   [ ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: ludmila | Дата: 22.02.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 76 77 78 79 80 ... 115 116 »
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024