Вівторок, 23.04.2024, 09:13
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Травень » 5 » За підсумками тижня інформатики, математики та фізики
11:27
За підсумками тижня інформатики, математики та фізики

З 27.04.20 по 30.04.20 у школі проходив тиждень  фізико-математичних наук. Кожен день мав свою тематику і був присвячений певним точним наукам. Так, понеділок було оголошено «Днем математики». Козаренко Людмила Антонівна  провела для учнів 6-А класу  Усний журнал «В світі математики». Учні теж виступали у ролі доповідачів. Косівець Євгеній підготував виступ на тему «Маловідомі факти про число Пі», а Брицька Даша – «Коло в житті людини». 

Гуць Лариса Григорівна для учнів 8-А та 10-а класу провела математичні вікторини «Математичний олімп» та «Цікава математика» у форматі відеоконференції на платформі Zoom. Діти з азартом включилися у роботу. Серед восьмикласників перемогу здобули Любчич Назарій та Скоробрищук  Вячеслав. Другі місця мають Кілімніченко Назар та Герасмичук Настя. На третій позиції Пуш Вікторія та Шевчук Максим. Серед учнів 10-А класу переможцем стала Томачук Вікторія, на другому місці Чичилівський Дмитро,на третьому – Кревсун Олександра.  Також усім бажаючим було запропоновано взяти участь у З-D іграх -  «Танграм», «Скласти кубики», «Побудова геометричних фігур» .

Підвальна Людмила Вікторівна для учнів  5-М класу провела математичну казку «Яка цифра найкраща». Для учнів 7-А, 7-В – презентації  «Великі математики древності. Евклід. Архімед.» та «Число ПІ». Учні 11-Б переглянули  презентацію «Правильні многогранники».

Кравченко Михайло Васильович запропонував зіграти гру "Математичний кінематограф" для учнів 9-х класів та створити презентації «Дні цікавої науки».

 А найменші «математики», учні 1-І класу ( кл.керівник Білоусова Людмила Іванівна) підготували математичний флешмоб.

Учителі фізики Сокур Оена Вікторівна та Слєпа Вікторія Олександрівна  «приймали» охочих поринути у цікавий світ фізик у вівторок. Цього дня на дітей чекали фізична вікторина «Загадковий світ фізики», переможцем якої стала Білоусова Катя, конкурс відеоробіт «Фізичні явища, які нас оточують» - перемогу здобула  Жук Анастасія Сергіївна,  та конкурс презентацій «Видатні фізики» - перемогу здобули Чапалда Настя та Осадчий Женя.

Середа  пройшла, як «День інформатики»

Калиндрузь Любов Миколаївна провела  онлайн-квест «Цікава інформатика для 5 класів», до якого долучилися навіть деякі батьки учнів. Був оголошений конкурс на кращий сайт. Переможцем стала робота Березюка Олександра. Для батьків було запропоновано перегляд  худ.фільму «Діти в інтернеті». З цієї ж тематики, але вже для дітей - перегляд відеоролика «Правила з Інтернет-безпеки для домашніх користувачів», «10 порад з безпеки в мережі».  Серед учнів Слєпи Вікторії Олександрівни відбувся конкурс на створення гри у програмі Scretch. Перемогу мають – Терещук Марія, Розумович Микола, Осадчий Женя, Рак Денис,  Робоча Аня. Учні 8 класу створювали  відеоролик «Інформаційні технології в моєму житті» найкращими відео-блогерами стали -  Підгородецький Сергій, Швець Влада, Самсоненко Цвєтана, Кузнєцов  Дмитро, Печорін Ілля, Пуш Віка. У конкурсі на кращу презентацію перемогли Білоусова Катя, Скоробрещук Софія, Ткачук Іван, Скрипчинський Богдан, Плетньов Денис.

Креативність та творчість виявили  учні 10 класів  при  створенні  постера «Видатні постаті в інформатиці». Найкращим відмічено роботу Бевзюка Вані, Кревсун Олександри, Томачук Віки.

 Останній робочий день тижня четвер пройшов під гаслом «День - цікава перерва».  Цього дня між дітьми пройшов  флеш-моб «Мій помічник у навчанні – мій улюблений ПК». Також він був насичений цікавими завданнями та іграми з усіх математичних наук. Це були різноманітні загадки, ребуси, головоломки, цікавинки.

Переглядів: 318 | Додав: ludmila | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024