Вівторок, 23.04.2024, 10:13
Вітаю Вас Гість | RSS


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 1053
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2022 » Жовтень » 14

14 жовтня православні християни святкують День Покрови Пресвятої Богородиці. В цей же день відзначається День українського козацтва та Дня захисника та захисниці  України   Традиційно у переддень свята з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в сучасної молоді в закладі проводився патріотичний тиждень «Козацькому роду нема переводу!»  У шкільній бібліотеці проведено бібліотечний урок для учнів 1-х класів «Сторінками козацької слави».  Класні керівники провели Єдиний урок «Слава героям України!», метою якого стало формування в учнів розуміння понять: «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», почуття щирої поваги і вдячності до захисників України.  13 жовтня  на ранковій зустрічі з 5 - 6 класами класні керівники та педагог-організатор провели захід "Як козаки кашу варили", присвячений Дню захисника та захисниці . Цікава зустріч вийшла: діти ознайомилися з побутом та справами січових козаків, поринули в минуле життя козацького війська, переглянувши фрагмент фільму "Вогнем і мечем". Заспівали всі разом пісню січових козаків "Ой у лузі червона калина".  ... Читати далі »

Переглядів: 103 | Додав: ludmila | Дата: 14.10.2022 | Коментарі (0)

Привітання до Дня захисників та захисниць України від учнівського самоврядування закладу та учнів школи. Пишаємось Збройними Силами України! Слава Україні! Героям слава! #Дякуємо_Захисникам_Захисницям_України 9-Б клас приєднується до флешмобу ... Читати далі »

Переглядів: 110 | Додав: ludmila | Дата: 14.10.2022 | Коментарі (0)

Шановні та любі вчителі, зі святом вас! Прийміть щирі вітання та сердечні привітання! До вашої уваги святковий репортаж до Дня працівника освіти.

Не перемикайте! Насолоджуйтесь!     ... Читати далі »

Переглядів: 104 | Додав: ludmila | Дата: 14.10.2022 | Коментарі (0)

 Чи потрібно читати книги під час повномасштабної війни? Що для нас дає читання? Відповісти на ці запитання може кожен, але відповіді будуть різні. В нас зараз мало дітей, які приділяють велику увагу книзі , тому що в сучасному світі дітям легше користуватися Інтернет-послугами.  Інтернет своїм користувачам допомагає швидкий доступ у знаходженні потрібної інформації  (для виконання контрольних робіт, домашніх завдань з різних предметів та ін.).

         Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек - це можливість показати дітям цінність книги, та важливість її читання. Протягом місяця проходили різні  бібліотечні заходи (бібліотечні уроки, індивідуальні бесіди і ін.), де учні мали змогу дізнатись та усвідомити про цінність книги, її важливе значення для кожного з нас.  ... Читати далі »

Переглядів: 101 | Додав: ludmila | Дата: 14.10.2022 | Коментарі (0)

Кожен з нас хоче жити спокійно, жити в своїй країні під мирним небом. Адже через війну гине величезна кількість людей, руйнуються їхні будинки, руйнується їхнє життя, саме тому кожного року 21 вересня відзначають Міжнародний день миру, як день відмови від насильства та глобального припинення вогню.  Для нас, українців, це свято є особливо трепетним, адже на фоні теперішніх подій, боротьби України проти російської агресії, кожен з нас зрозумів значимість слова "МИР".  Учні школи  долучилися до циклу заходів, присвячених Міжнародному дню миру. Класні керівники провели тематичні бесіди, демонстрували учням презентації та відео на дану тематику. Також виготовили голубів, як символів миру і духовного розвитку нації та написали, що для них означає МИР. Кожен дитячий голуб - це своєрідне послання, у якому діти висловлюють сподівання зберегти мир та спокій в Україні, це подяка нашим воїнам, сильним захисникам нашої землі за можливість щодня прокидатися і бачити сонце. Миру всім нам!   ... Читати далі »

Переглядів: 131 | Додав: ludmila | Дата: 14.10.2022 | Коментарі (0)

З 12 по 16 вересня в нашому закладі освіти пройшов ОЛІМПІЙСЬКИЙ тиждень під гаслом «Спорт – здоров’я, спорт- це сила, що дає людині крилі» приурочений дню фізичної культури і спорту України. Протягом тижня учні поринули в цікавий світ спорту, співали, танцювали, брали участь у різних естафетах. 

І як казав К. Жорді: " Рух - це життя. Гімнастика і праця на свіжому повітрі - найкраща гарантія здоров'я". Будьте спортивними! Будьте здоровими!  ... Читати далі »

Переглядів: 113 | Додав: ludmila | Дата: 14.10.2022 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Новини osvita.ua
Дзвінки безкоштовно
Національна дитяча гаряча лінія
 
Пошук
Календар
«  Жовтень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024